Horoscop Horoscop Balanta 18.04.2018

Astazi, puternicul tau sentiment de nostalgie te inclina probabil spre toate lucrurile vechi. Daca faci cumparaturi de mobilier, vei fi atras de magazinele de antichitati si nu de magazinele contemporane. Exista ceva despre aceasta patima care vine doar o data cu varsta. Acest lucru se aplica atat persoanelor, cat si obiectelor, ceea ce poate explica de ce preferi sa fii cu persoane mai in varsta decat tine.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 27 ianuarie-3 februarie 2020

Saptamana aceasta aduce bani, fericire si armonie fara sa te straduiesti sau sa muncesti prea mult. O conexiune importanta intre Jupiter si Venus faca ca aceasta sa fie o perioada perfecta pentru intalniri sociale si pentru a te apropia de o persoana la care visezi de ceva timp. De asemeni vei fi dornic sa stergi rutinele obisnuite si sa faci ceva diferit.

Horoscop Balanta luna ianuarie 2020

Luna aceasta iti rezeva noi provocari reusind sa stabilesti noi obiective si sa-ti atingi scopurile. Relatiile cu superiorii si cu cei mai in varsta vor fi excelente reusind sa-ti prezinti ideile si sa rezolvi probleme importante, ridicandu-te la un alt nivel profesional. Ai toate sansele sa rastorni muntii si apoi sa sarbatoresti victoria. Oamenii din jurul tau sunt mai cooperanti si iti vor oferi ajutor ori de cate ori ai nevoie. Vei fi mai otimist si vei reusi sa privesti lucrurile intr-o perspectiva mai larga, rezolvand aproape toate problemele pe care le aveai. In ceea ce priveste dragostea stii exact ceea ce iti doresti si daca esti deja intr-o relatie vei rezolva eventualele conflicte pe care le aveai gasind stabilitate in partener.

Horoscop de ieri

Ai putea afla cateva vesti bune, dar surprinzatoare despre un grup cu care esti afiliat. Poate ca activitatile de strangere de fonduri au avut mai mult succes decat crezi, sau poate ca recunoasterea iti vine in cale. Cu toate acestea, ar trebui sa fie finalizate o multime de documente inainte ca aceasta sa poata fi convertita intr-un castig pentru tine. Contracte sau alte acte legale ar putea fi implicate. Seara, iesi cu prietenii si incearca sa sarbatoresti succesul.

Horoscop Balanta 18.04.2018

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului