Horoscop Horoscop Balanta 18.07.2021

Dispozitia ta dulce te face sa fii foarte popular cu oamenii care sunt la putere chiar acum, de aceea esti intr-o pozitie buna pentru ca acestia sa-ti ofere aproape orice vrei – timp, sfaturi, afectiune, chiar bani! Dar trebuie sa fii intelept cu aceasta putere si sa o folosesti in mod prudent. Gandeste-te mult si bine inainte de a o utiliza, deoarece comenzile tale spontane ar putea satisface capriciile tale de moment, dar ai putea , de asemenea, sa regreti cateva lucruri mai tarziu in zi.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

In cazul in care la locul de munca functionezi cu minimum de efort, acasa ai de-a face cu o serie de persoane foarte capricioase carora nu le poti intra in voie cu nimic. Exista posibilitatea ca cei din jur sa te critice ca nu faci eforturi sa fii amabil, dar si rabdarea ta are o limita, asa ca vei izbucni atunci cand te astepti mai putin.

Horoscop Balanta 18.07.2021

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului