Horoscop Horoscop Balanță 18 -24 mai 2015

Cine are nevoie de sfaturi în acest interval probabil va veni al tine pentru că ești extrem de inspirat când vine vorba despre rezolvarea problemelor altora. Ai o vorbă bună pentru toată lumea și de aici aprecierea de care te bucuri. Totuși îți rămân ție destule situații fierbinți pe care nu știi cum să le abordezi, de aceea le lași deoparte sperând că se vor rezolva de la sine lucru ce nu se întâmplă.

Confuziile majore sunt și de ordin financiar, astfel că nu prea înțelegi cum dispar așa rapid toate economiile tale, tu știind că în ultima vreme ai fost extreme de strâns la pungă. Nicio grijă, misterul se risipește când achizițiile unui membru al familiei.

Din aceiasi zodie

Horoscop Varsator 20.02.2019

O sarcina, poate de serviciu sau de unul singur, s-ar putea dovedi mai grava decat te-ai asteptat. Lucrezi prea mult si s-ar putea sa te simti obosit si deprimat. Cat de important este sa obtii acest lucru chiar acum? Daca nu este vital, fa ceea ce ai de facut, fara a iti compromite bunastarea. Maine poti termina restul. Lumea nu se va termina daca lasi anumite sarcini pentru o alta zi.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa reflecti asupra succeselor recente in afaceri si bani si sa simti brusc un sentiment puternic de intuneric, intrebandu-te daca va continua. Nu intra in panica. Nu este o viziune a viitorului. E doar un sentiment temporar. Implica-te in anumite proiecte. Meditatia ar putea ajuta, de asemenea si vei vedea ca optimismul si entuziasmul tau incep sa isi revina.

Horoscop Balanță 18 -24 mai 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange