Horoscop Horoscop Balanță 18 – 24 noiembrie 2013

Redescoperi în tine un talent pe care l-ai îngropat din motive financiare. Îți mânca prea mult timp, iar tu ai fost concentrat mai ales pe obținerea de venituri. În acest interval te reapuci de activitatea mult iubită constatând faptul că te ajută să treci mai ușor peste nemulțumirile de zi cu zi. Singurul care privește cu scepticism hobby-ul tău este cel mai bun prieten, iar acest lucru te dezamăgește.

Este perioada visării cu ochii deschiși pentru tine, căci vezi viața în roz și refuzi să te gândești la problemele familiale care apar la fiecare pas. În plus cu optimismul tău îi molipsești și pe cei din jur de aceea, în ciuda spiritului tău aerian ești o companie extrem de plăcută.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 21.03.2019

Astazi, probabil ca vei intreprinde niste proiecte de amenajare aparent urgente, pentru a iti aduce casa la un alt nivel de confort. S-ar putea ca doar cateva achizitii minore sa fie tot ce este necesar. Cu toate astea, poti decide ca nu poti trai cu culoarea dormitorului un moment mai mult si sa iei lucrurile in propriile maini si sa iti faci singur treaba. Vei fi epuizat, dar multumit pana la sfarsitul zilei.

Horoscop de ieri

Tot felul de schimbari minunate sunt in aer acasa si la locul de munca. Pe frontul personal, este posibil ca cineva nou sa intre in viata ta si sa o schimbe in bine. La locul de munca, poate a fost acceptata o propunere trimisa de tine sau ai fost implicat intr-o afacere la care ai lucrat ceva timp si incepe sa aduca unele beneficii. Bucura-te de aceasta energie cereasca!

Horoscop Balanță 18 – 24 noiembrie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului