Horoscop Horoscop Balanta 19.02.2019

Ziua de azi va reprezenta un nou inceput in multe feluri. Un vechi prieten ar putea reaparea in viata ta si iti poate aduce amintiri atat placute, cat si incurcate. Nu iti fa griji prea multe despre asta. Probabil reprezinta o eliberare necesara. De asemenea, te poti implica intr-un grup care are obiective pe care le-ai imbratisat. Prietenii tai ti-ar putea iesi in drum atunci cand nu te astepti. Ar fi bine sa te astepti la cateva surprize din toate partile astazi.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    2.0 rating
Horoscop săptămânal Balanță 25 martie – 31 martie 2019

              Principala ta preocupare de zilele viitoare va avea legătură cu … ce altceva decât planul sentimental? Interesant și palpitant în același timp pentru tine, dar și pentru partener. Cu ceva mai multă atenție, vei reiși să descoperi unele aspecte pe care nu le-ai știut niciodată și, să reacționezi în consecință. Oricare ar fi realitățile pe care le înfrunți, nu trebuie să debordeze în neînțelegeri sau conflicte. Ai destule resurse să o faci elegant și cu tact. Compromisul e o parte a negocierii, de care nu trebuie să te ferești, atât timp cât nu aduce atingere personalității și statutului tău.

Deși multe sentimente din interior te vor încerca, dându-ți tot felul de argumente să reacționezi, nu e bine să erupi ca un vulcan sau să faci valuri ca oceanul în furtună, rămâi calm și stăpân pe tine, în felul acesta vei fi stăpân și pe situație, în ansamblul ei.

După ce aceste fenomene de cod vor trece, te vei simți foarte atras să dezvolți unele proiecte pe care le ținei în sertar de un timp. E bine să ai încredere în ceea ce faci, dar să nu întreprinzi nimic dacă nu ai calculat de dou ori.

Horoscop Balanta luna martie

              Nativilor acestei zodii li se vor dechide noi orizonturi la locul de muncă, cu perspective aproape nelimitate, dar nu e cazul să vă grăbiți. Ceea ce astazi pare a fi o decizie nemaipomenit de bună, se poate dovedi păguboasă și frustrantă pe viitor. Nu tot ce zboară se mănâncă – așa trebuie să gândești când vei observa cum se deschid oportunitățile în viața ta. Mai ai răbdare și mai fă o analiză, timpul nu e pierdut, ci se va demonstra ce îți este cu adevărat de folos.

Ești cel mai cald și mai pasional membru al relației în care te afli și asta te ajută foarte mult în stabilirea unor principia sănătoase și de durată cu cel de lângă tine. Pentru cel care nu este încă într-o relație, până la finalul lunii – va fi. E clar că afectiv totul merge strună, poate pentru prima data se cuvine a spune că va merge perfect. Ai însă atenție sporită să nu exagerezi cu senzualitatea, fii doar tu natural descătușat de presiunea cotidianului și cu atitudinea fericirii în fiecare gest.

Dacă încă nu ai descoperit un traament efficient și complet pentru afecțiunea ta, luna martie ăți aduce acestă șansă. E timpul să uiti de viermele acela mintal care te roade neîntrerupt – cum să scapi de afecșiunea ta. Dacă ai în plan să investighezi anumite simptome, amân-o până spre fialul lunii, pentru ca să ai parte de un rezultat real.

În prima parte a lunii nu sunt recomandate investițiile și nici cheltuielile prea mari, mai bine mai aștepti până spre final de luna, sau chiar luna viitoare pentru astfel de acțiuni. Poți să începi să economisești din ce în ce mai mult, chiar dacă nu o avere, măcar faci o rezervă.

Horoscop de ieri

Ca si cum te-ai simti inconfortabil, ar trebui sa crezi un prieten cand iti spune ca tinand sentimentele pentru tine te va retine sa iei anumite decizii. El vorbeste din experienta si, daca ignori sfatul lui, te vei pregati pentru o anumita frustrare inutila. Aceasta persoana intelege prin ce treci mai bine decat majoritatea si te cunoaste mai bine decat oricine. Aceasta combinatie ii permite sa te ajute sa vii cu idei despre cum sa renunti la trecut si sa incepi sa te misti din nou inainte.

Horoscop Balanta 19.02.2019

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului