Horoscop Horoscop Balanță 19.03.2016

Ești puțin confuz din cauza stării tale de spirit de azi, care promovează acțiuni rapide și sporadice. Mai mult decât probabil, această abordare nu este pe aceeași lungime de undă cu protocolul tău metodic obișnuit. Fă ce este nevoie pentru a fuziona cu această energie pentru a adăuga o sclipire mai spontană rutinei tale. Fă o plimbare pe partea întunecată azi.

Din aceiasi zodie balanta

Horoscop balanta zilnic

Horoscop saptamanal Balanta 17 -23 iunie 2019

Ai o saptamana splendidă! O zână a făcut o baghetă magică pentru a risipi toate micile dificultăți din ultimele câteva săptămâni. Bucura-te de acest moment! În ceea ce privește viața de dragoste, pot apărea câteva oportunități interesante. Fii în căutarea lor. Orice ai face, nu le lăsa să te treacă!
În această săptămână te gândesti la schimbarea locului de muncă și forțele par să ajute. Planeta care-ti influenteaza munca de zi cu zi, iti cere să te gândesti cum să schimbi situația existentă sau să începi să cauți ceva mai bun.
Energia astrala face ca acest sfarsit de saptamana sa fie placut mai ales daca te gandesti la un fel de petrecere sau la o intalnire neprogramata. Daca incerci sa impresionezi o anumita persoana asigura-te ca atmosfera este una calda si comfortabila.

Horoscop Balanță luna iunie 2019

E luna eliberării, cu adevărat, pentru că vei scăpa definitive de o presiune pe care o simți de ceva timp. Poate fi vorba de plata unei datorii sau de incheierea unui proiect mai amplu. Oricum e bine că trece și poți să îți dai un moment de respiro.

Chiar dacă vor apărea și alte provocări, undeva spre jumătatea lunii, tu trebuie să fii atent la ce concluzii tragi, pentru că e important să nu pleci urechea la cei din jur. Nu e un pericol să asculți, dar poate devein dacă decizi doar după cele auzite. Construiește-ți un obiectiv și vei reuși să stai pe calea cea benefică.

Pe final de lună se pare că ești pus pe luat decizii importante, decizii care țin de carieră și de realizările profesionale ale tale. Atunci va trebui să fii extrem de atent, pentru ca să nu confuzi iluzia cu perspectivele reale de care te poți îndepărta. Încearcă să visezi mai puțin și să analizezi mai mult, plecând de la resursele de care dispui, proiectate pe nevoile pe care vrei să le satifaci.

Horoscop de ieri

Entuziasmul tau este contagios, si ar trebui sa faci tot ce poti pentru a impartasi acest sentiment si altora. In materie de sentimente, ai incredere ca stii exact unde stai. Ai posibilitatea sa ajungi in orice loc in care doresti sa mergi. Accepta puterea care vine din legaturile puternice dintre tine si oamenii din jurul tau.

Horoscop Balanță 19.03.2016

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului