Horoscop Horoscop Balanta 19.03.2020

Atingerea unui obiectiv pe termen lung te-ar putea face sa te simti entuziast, energic si fericit. De asemenea, probabil ca vei cauta sa iti faci unele idei despre viitor, pentru alte proiecte. Activitatile de grup te-ar putea ajuta sa primesti anumite beneficii in acest moment si te-ar putea pune in legatura cu oameni noi care ar putea deveni apropiati. Seara, mergi la un film captivant. Un thriller ti s-ar potrivi bine.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 01 iunie – 07 iunie 2020

Este o săptămână de-a dreptul fructuoasă din punct de vedere financiar. Niște proiecte mai vechi prind viață și te bucuri de reușită mai ales pentru că știi că în imediata perioadă nu vei mai fi nevoit să lucrezi din postura de angajat. Îți place ideea să conduci și deja faci un plan cât se poate de clar despre ceea ce vrei să fai, de cât timp ai nevoie și de ce fel de oameni vrei să te înconjori.
După mijlocul săptămânii ai parte de niște momente tensionate în cuplu sau în familie dacă ești căsătorit. Ies la iveală niște nemulțumiri mai vechi ale persoanei iubite și te cam iau pe nepregătite. În loc să te implici într-o ceartă și mai mare, mai bine ai analiza situația per ansamblu pentru că făcut mici greșeli relaționale.

Horoscop Balanta luna iulie 2020

În această lună nativii din zodia Balanței nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

Scoate-ti capul din nori astazi si revino pe Pamant doar putin. Exista cateva lucruri de care trebuie sa ai grija aici. Sarcinile si lucrarile de rutina nu vor fi dureroase dupa ce te gandesti sa le faci. Vei putea realiza destul de mult. Doar asigura-te ca iti pastrezi un moment de luciditate in ceea ce priveste realitatea situatiei.

Horoscop Balanta 19.03.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului