Horoscop Horoscop Balanta 19.05.2019

Astazi ar putea fi mai dificil decat de obicei sa te concentrezi. Cineva ar putea sa iti ofere o carte cu un subiect destul de obscur pe care nu-l poti intelege. De fapt, poti gasi cartea – sau orice altceva incerci sa citesti – plictisitor! Nu vrei sa ranesti sentimentele prietenului tau. Pune cartea deoparte si incearca din nou mai tarziu. Cuvintele ar trebui sa fie mai clare pentru tine atunci.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 16 – 22 septembrie 2019

Saptamana aceasta vei reusi sa rezolvi cu usurinta anumite promisiuni vechi si obligatii pe care le aveai. Un partener romantic sau un prieten vechi va discuta deschis despre reletiile din trecut sau despre situatiile dintre voi care nu au fost tocmai asa cum si-ar fi dorit. Evitati discutiile de grup care nu sunt potrivite in aceasta perioada. Sefii sau superiorii se pot dovedi lipsiti de incredere.

Horoscop Balanta luna septembrie 2019

Luna nouă în zodia ta, creeaza spațiu pentru a te reconecta cu tine în meditație liniștită. Planificați o zi întreagă în jurul îngrijirii de sine dacă puteți! Petreceți timp în natură, gătiți o masă delicioasă și petreceți timp cu oamenii preferați. Nevoile tale se vor schimba constant, dar este un moment minunat pentru a reflecta asupra a ceea ce aveți nevoie, astfel încât să puteți cere acest lucru clar. De asemenea, vei fi inspirat să te gândești la viitor și te găsești dornic să te conectezi cu oameni care îți împărtășesc sperantele, politica, hobby-urile, și idealurile. Aceasta este o lună puternică pentru a da drumul trecutului și a procesa emoțiile despre copilăria ta, problemele cu familia ta și lecțiile pe care le înveți despre siguranță și granițe.
Acesta este un moment minunat pentru a vă curăța energic casa și este, de asemenea, un moment excelent pentru a vă curăța literalmente spațiul!

Horoscop de ieri

Tendintele pe termen lung ajung intr-un punct favorabil pentru tine. Aceasta este o zi buna pentru a le examina si a face unele miscari inainte in atingerea obiectivelor tale. Exista o mare cantitate de energie in favoarea ta si ti se va cere sa te ocupi si sa conduci lupta catre o realitate mai buna. Ridica-te din pat devreme si fa putina miscare inainte de a te apuca de treaba.

Horoscop Balanta 19.05.2019

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului