Horoscop Horoscop Balanță 2 – 8 decembrie 2013

Ai tendința de a vorbi extrem de mult și mai ales pe un ton total nepotrivit. Întregul interval insiști asupra unor aspecte, iar acest tip de repetiții obsesive sunt catalogate de cei din jur drept cicăleli. Nimeni nu îți contestă ancorarea în realitate, însă uneori este bine să mai lași loc și unei dulce visări. În plus, chiar ai la ce visa căci se ivește șansa unei idile sentimentale intense.

Weekend-ul este cât se poate de relaxant și surprinzător pentru că apar tot felul de invitații la evenimente sociale, unde vin oameni importanți din domeniul tău de activitate. Ai șansa să faci o bună impresie în fața lor și chiar obții ceva cărți de vizită.

Din aceiasi zodie

Horoscop Pesti 18.02.2019

Conexiunea ta cu ceilalti este deosebit de puternica astazi. Te vei bucura de un rol important. Reconecteaza-te cu mama si spune-i cum te simti. Intalneste-te cu cei dragi in seara asta si surprinde pe cineva cu un gest romantic. Incearca ceva neconventional. Sentimentele tale pot fi puternice si neregulate. Poate simti ca este timpul potrivit ca sa te retragi in cochilia ta protectoare. Daca da, fa-o.

Horoscop de ieri

Inima ta poate fi deosebit de sensibila astazi. S-ar putea sa te simti un pic vulnerabil. Natura ta romantica este deosebit de puternica, astfel incat sa te bucuri de o seara rasfatata, inclusiv o masa buna cu cineva care te place. Toate relatiile cu persoanele de sex opus vor merge bine acum.

Horoscop Balanță 2 – 8 decembrie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange