Horoscop Horoscop Balanță 2 – 8 decembrie 2013

Ai tendința de a vorbi extrem de mult și mai ales pe un ton total nepotrivit. Întregul interval insiști asupra unor aspecte, iar acest tip de repetiții obsesive sunt catalogate de cei din jur drept cicăleli. Nimeni nu îți contestă ancorarea în realitate, însă uneori este bine să mai lași loc și unei dulce visări. În plus, chiar ai la ce visa căci se ivește șansa unei idile sentimentale intense.

Weekend-ul este cât se poate de relaxant și surprinzător pentru că apar tot felul de invitații la evenimente sociale, unde vin oameni importanți din domeniul tău de activitate. Ai șansa să faci o bună impresie în fața lor și chiar obții ceva cărți de vizită.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 19.06.2019

Locul unde ajungi astazi nu poate fi exact ceea ce te astepti. Odata ce ajungi acolo, vei descoperi ca in tabara ta exista o opozitie puternica. Lucrurile nu pot fi intotdeauna exact ceea ce par, asa ca verifica faptele inainte de a lua orice decizii majore. Este mai bine sa obtii informatiile de la sursa, decat sa depinzi de ceea ce auzi prin vita de vie.

Horoscop de ieri

Ar trebui sa fie o zi destul de buna pentru tine. Vei gasi o sensibilitate mai mare decat de obicei la nevoile tale. Unul dintre lucrurile pe care trebuie sa il cunosti este ca poti avea contact cu unele persoane care ti-ar putea face promisiuni elaborate pe care nu intentioneaza sa le mentina. Incet si constant vei castiga cursa si tu esti stapanul acestei tehnici. Rabdarea si sensibilitatea ta pot fi nepretuite intr-o zi ca aceasta.

Horoscop Balanță 2 – 8 decembrie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului