Horoscop Horoscop Balanță 2 – 8 iunie 2014

Consideri că unele aspecte ce țin de sfera profesională mai pot aștepta o perioadă pentru că tu trebuie să pui în ordine unele aspecte ce țin de viața personală. De exemplu, chiar la începutul săptămânii porți o discuție cât se poate de aprinsă cu partenerul de viață cu privire la modul în care evoluează relația voastră. În loc să îți expui punctul de părere ajungi să faci reproșuri care de care mai exagerate.

La locul de muncă sunt probleme marți și miercuri din cauza unui proiect ce nu a fost finalizat în timp util. Nu ai neapărat o vină în această situație și totuși trebuie să suporți și tu sancțiunile. Partea bună este că se ivește șansa obținerii unui al doilea job și iei în considerare renunțarea la actualul.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 24.03.2019

Anumite recompense bazate pe dedicarea pe care ai avut-o in anumite proiecte isi vor face aparitia in aceasta zi. Experimentezi sentimentul cald care vine din satisfactia profunda si stiind ca meriti totul, te simti minunat cand vezi tot ce se intampla. Vei dori sa te bucuri de fericirea ta cu cei dragi. Planifica o sarbatoare si impartaseste averea ta oamenilor care te-au sprijinit.

Horoscop de ieri

Intuitia ta ar trebui sa creasca cu furie. Astazi poti primi mesaje psihice de pretutindeni, atat personale cat si universale. Acest lucru poate fi un pic coplesitor, mai ales daca nu esti obisnuit cu asta. Este un simptom al cresterii tale interioare. Ar trebui sa fie o evolutie foarte pozitiva pe termen lung. Aceasta poate ajuta la transformarea viselor tale cele mai dragi in realitate.

Horoscop Balanță 2 – 8 iunie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului