Horoscop Horoscop Balanță 2 – 8 martie 2015

Cine a spus că persoanele indecise nu pot fi adorabile? Ai noroc de un coleg de muncă ce îți adoră firea șovăitoare și te acoperă indiferent de gafele pe care le faci. Desigur că îi ești recunoscător, însă pe ascuns încerci să afli mai multe informații despre el pentru că nu crezi în ajutorul lui dezinteresat. Îți vei petrece mult timp făcând pe detectivul, dar respectiva persoană este cât se poate de discretă cu viața ta, deci nu prea ai ce să afli.

În weekend primești o invitație la o petrecere și nu prea îți stă în fire să spui nu, deși crezi că ar fi mai bine să te odihnești ceva mai mult. Te asiguri că arăți impecabil în fața celor prezenți la eveniment și ai grijă să te faci remarcat în urma discuțiilor pe care le porți.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 21.03.2019

Astazi, probabil ca vei intreprinde niste proiecte de amenajare aparent urgente, pentru a iti aduce casa la un alt nivel de confort. S-ar putea ca doar cateva achizitii minore sa fie tot ce este necesar. Cu toate astea, poti decide ca nu poti trai cu culoarea dormitorului un moment mai mult si sa iei lucrurile in propriile maini si sa iti faci singur treaba. Vei fi epuizat, dar multumit pana la sfarsitul zilei.

Horoscop de ieri

Tot felul de schimbari minunate sunt in aer acasa si la locul de munca. Pe frontul personal, este posibil ca cineva nou sa intre in viata ta si sa o schimbe in bine. La locul de munca, poate a fost acceptata o propunere trimisa de tine sau ai fost implicat intr-o afacere la care ai lucrat ceva timp si incepe sa aduca unele beneficii. Bucura-te de aceasta energie cereasca!

Horoscop Balanță 2 – 8 martie 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului