Horoscop Horoscop Balanta 20.02.2018

Nu ai reusit sa dormi bine acum cateva zile mai ales ca cineva apropiat se poate afla in dificultate. Nu ti-ai dat seama cum sa te descurci deci vei fi putin cam suparat in aceasta zi. Nu te poti opri sa te gandesti pana nu ti-ai facut un plan pentru a putea sa ajuti persoana care are nevoie de tine. Ar fi bine sa incerci sa te odihnesti putin fiindca meriti din plin un somn linistitor.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 21 – 27 octombrie 2019

Saptamana aceasta este posibil sa te confrunti cu probleme financiare. Esti tentat sa cheltui banii pe lucruri fara valoare, ceea ce-ti va afecta echilibrul financiar. Nici la relatiile cu cei din jur nu vei sta prea bine: esti arogant si nu reusesti sa-ti controlezi vorbele aspre.
Spre sfarsitul saptamanii, vei reusi sa tii lucrurile sub control. Vei simti liniste sufleteasca si fericire si vei petrece timpul cu familia si prietenii.

Horoscop Balanta luna octombrie 2019

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Configuratia cereasca de astazi te poate face sa te simti mai inclinat spiritual decat de obicei. Pe masura ce gandurile tale se indreapta catre orizonturi mai pozitive, vei fi optimist cu privire la viitorul tau si la viitorul umanitatii. Nu ezita sa exprimi aceste pareri altora. Vor fi incantati de punctul tau de vedere.

Horoscop Balanta 20.02.2018

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului