Horoscop Horoscop Balanta 20.03.2021

Nu programa sarcini suplimentare. Casa ta, familia sau partenerul tau ar putea cere foarte multe din partea ta. De fapt, energia ta probabil este intinsa pana la punctul de rupere, asa ca ai grija sa pastrezi o anumita putere in rezerva pentru tine. Daca te oferi complet, este posibil sa iti tensionezi nervii.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    3.0 rating




Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Ai un intelect acut si puteri persuasive de neegalat. Daca nu esti avocat, ar trebui sa fii. Toate semnele indica faptul ca cariera ta este pe punctul de a creste. Cariera si succesul financiar sunt aproape garantate cu configuratia planetara de astazi. Daca ai un partener cu care sa impartasesti acest noroc, considera-te dublu binecuvantat.

Horoscop Balanta 20.03.2021

balanta

Istoric Balanta



horoscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului