Horoscop Horoscop Balanta 20.09.2020

Parerile de rau sunt tardive in unele situatii, asa ca ar fi bine sa te gandesti inainte sa actionezi. Unele persoane nu sunt foarte usor de induplecat, deci iertarea nu va veni imediat si, intre timp linistea ta interioara este complet tulburata. O discutie cu o persoana de sex opus, te va ajuta sa vezi mai clar lucrurile.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Adunarile din cartierul tau ar putea aduce informatii noi si interesante. Un mesaj al unei cunostinte te poate trimite pe o noua cale spre un nou obiectiv. Relatiile cu toti cei din jurul tau - de la partenerul tau romantic la cea mai obisnuita dintre cunostinte - ar trebui sa fie calde si pline de viata. Conversatiile ar trebui sa fie stimulante.

Horoscop Balanta 20.09.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului