Horoscop Horoscop Balanță 20 – 26 aprilie 2015

Ești un om al marilor contraste în această săptămână pentru că una spui și cu totul alta faci. Chiar dacă nu o faci în mod intenționat, impresia pe care o lași este cea de neseriozitate, iar asta nu te ajută mai ales în cercurile de la muncă. Ești bănuit că vrei să păcălești sau cel puțin să capi de unele sarcini care nu îți plac. După ziua de joi conștientizezi că trebuie să fii ceva mai activ, dacă vrei să fii luat în serios de cei din jur și te pui pe treabă.

Îți place să dai sfaturi în weekend și să asculţi povești de viață. Tu nu te deschizi foarte mult, dar reții toate aspectele importante prezentate de cei din jur. Ar fi bine să nu spui altora ceea ce ai aflat dacă nu vrei ca cei care s-au confesat să afle și să se simtă vorbiți pe la spate.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop săptămânal Pești 25 martie – 31 martie 2019

              Te afli încontinuare în faza de ați prioritiza resursele financiare pe categorii de necesități și după un plan temporar foarte bine pus la punc. Ești preocupat de proprietățile pe care le deții și de necesitatea menținerii acestora în condițiile date. Poate vei lua și anumite decizii de transformare a unor bunuri în bani, pe care să îi folosești ulterior pentru alte investiții.

Chiar aproape, pe la mijlocul săptămânii, va fi momentul cheie în transformarea unor diferende din situația financiară în oportunitatea capitalizării pentru viitor. Decizia trebuie să fie bine documentată și să nu te pripești, ai cea mai bună variantă în față, așa că nu te grăbi, mai stai doar câteva ziel și vei descoperi că va fi mai avantajos.

Dacă vei înțelege excat valoarea imediată a deciziilor/faptelor tale vei avea doar de câștigat pe termen lung, si pentru acesta ai de respectat o singură condiție: nu te grăbi, astrele sunt de partea ta.

Horoscop de ieri

Incearca sa iti acorzi putina putere! Nu exista o criza energetica in viata ta chiar acum, mai ales pentru ca inca mai visezi sa ajungi cat mai sus si sa ai parte de un succes. De fapt, vei avea atat de multa energie incat sa iti poti termina sarcinile mai devreme decat te asteptai. Daca faci acest lucru, utilizeaza timpul suplimentar pentru a face un mic inventar mental al sarcinilor pe care le-ai realizat si al obiectivelor pe care trebuie sa le rezolvi in continuare.

Horoscop Balanță 20 – 26 aprilie 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului