Horoscop Horoscop Balanţă 20 – 26 mai 2013

Este o săptămână caracterizată de eforturi majore, mai ales pe plan profesional. Ai de livrat numeroase rapoarte sau chiar de făcut deplasări urgente. În tot acest timp, familia are şi ea nevoie de prezenţa ta pentru că uneori eşti singurul care poate pune lucrurile în ordine. În tot acest proces, te simţi obosit şi tot mai înstrăinat de tine. Weekend-ul îţi aduce un strop de pace interioară pentru că vei avea timp de o activitate care îţi face plăcere.

Sănătatea va cunoaşte o îmbunătăţire semnificativă, iar starea de spirit este mult mai bună comparativ cu săptămânile trecute. Este vorba despre vindecarea unor depresii şi chiar despre schimbarea viziunii asupra vieţii. Această nouă perspectivă asupra vieţii te ajută să îţi recapeţi şi forţa vitală pentru care erai recunoscut în trecut

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 19.06.2019

Locul unde ajungi astazi nu poate fi exact ceea ce te astepti. Odata ce ajungi acolo, vei descoperi ca in tabara ta exista o opozitie puternica. Lucrurile nu pot fi intotdeauna exact ceea ce par, asa ca verifica faptele inainte de a lua orice decizii majore. Este mai bine sa obtii informatiile de la sursa, decat sa depinzi de ceea ce auzi prin vita de vie.

Horoscop de ieri

Ar trebui sa fie o zi destul de buna pentru tine. Vei gasi o sensibilitate mai mare decat de obicei la nevoile tale. Unul dintre lucrurile pe care trebuie sa il cunosti este ca poti avea contact cu unele persoane care ti-ar putea face promisiuni elaborate pe care nu intentioneaza sa le mentina. Incet si constant vei castiga cursa si tu esti stapanul acestei tehnici. Rabdarea si sensibilitatea ta pot fi nepretuite intr-o zi ca aceasta.

Horoscop Balanţă 20 – 26 mai 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului