Horoscop Horoscop Balanţă 20 – 26 mai 2013

Este o săptămână caracterizată de eforturi majore, mai ales pe plan profesional. Ai de livrat numeroase rapoarte sau chiar de făcut deplasări urgente. În tot acest timp, familia are şi ea nevoie de prezenţa ta pentru că uneori eşti singurul care poate pune lucrurile în ordine. În tot acest proces, te simţi obosit şi tot mai înstrăinat de tine. Weekend-ul îţi aduce un strop de pace interioară pentru că vei avea timp de o activitate care îţi face plăcere.

Sănătatea va cunoaşte o îmbunătăţire semnificativă, iar starea de spirit este mult mai bună comparativ cu săptămânile trecute. Este vorba despre vindecarea unor depresii şi chiar despre schimbarea viziunii asupra vieţii. Această nouă perspectivă asupra vieţii te ajută să îţi recapeţi şi forţa vitală pentru care erai recunoscut în trecut

Din aceiasi zodie

Horoscop Pesti 21.02.2019

Starea ta nervoasa ar putea provoca o stare de rau temporara care sa iti pastreze astazi energia. Sarcinile si treburile trebuie sa fie bine facute, deoarece exista posibilitatea sa incerci sa le termini in ciuda modului in care te simti. Incearca sa nu te suprasoliciti si nu incerca sa iti versi nervii pe ceilalti. Este mai bine sa lasi munca deoparte decat sa te faci pe tine si pe toti ceilalti mai stresati.

Horoscop de ieri

O scrisoare sau un apel telefonic ti-ar putea aduce noi informatii legate de bani care nu te bucura. Prima ta reactie poate fi sa dai vina pe tine sau pe altcineva, dar circumstantele sunt, probabil, dincolo de controlul oricui. Sunt sanse bune daca pot fi setate corect. Inainte ca cineva sa fie prea suparat, cel mai bine este sa investighezi si sa afli ce trebuie facut. Ar putea fi nevoie de ceva efort, dar totul va fi bine.

Horoscop Balanţă 20 – 26 mai 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange