Horoscop Horoscop Balanta 21.01.2017

Astazi te vei intreba ce anume il deranjeaza pe un prieten de al tau. Aceasta persoana poate parea deprimata si ingrijorata dar nu doreste sa imparta grijile cu tine. Toate semnele arata ca ar fi vorba probabil de unele probleme legate de bani. Arata-i ca tu esti acolo atunci cand are nevoie de ajutor apoi incearca sa te concentrezi pe propriile preocupari. Prietenul tau iti va impartasi situatia atunci cand va fi momentul potrivit.

Din aceiasi zodie balanta

Horoscop balanta zilnic

Horoscop saptamanal Balanta 19 -25 august 2019

Sunteți la un pas de o experiență care poate genera anxietate. Chiar și așa, sunteti persistenti în intenția voastra de a merge mai departe. Circumstanțele de la loculul de muncă sunt o provocare mare în acest moment. Cineva din mediul vostru obișnuit este foarte iritant de ceva vreme. Această situație ar putea să va împingă peste marginea prapastiei si din păcate, voi veti suferi consecințele dacă veti permite acest lucru.

Horoscop Balanta luna august 2019

E momentul cel mai intens de deschidere către ceilalți, o lună plină de relaționare și noi prietenii pentru tine. De la acesti noi prieteni e vei încărca cu ambiții și obiective importante pentru viitor, desi este de recomandat să nu abandonezi idealurile pe care ți le-ai trasat până acum.
Vei dobândi multe noi cunoștințe și chiar experiențe de urmat ba chiar vei descoperi că sunt și multe noi căi de încercat pentru ați atinge succesul.
Nu te lăsa dus prea mult de aspirațiile afective, cele legate de relații care nu se pot estima în timp, e posibil să te afli pe un tărâm riscant, dar cu ceva curaj și sinceritate o să ai capacitatea de a discerne correct până unde te poți implica și cum să gestionezi detaliile pe care nu le cunoști.
În cea de-a doua parte a lunii ar fi bine să te gândești puțin și la câteva zile de odihnă, ai nevoie să te reîncarci entru perioadele care urmează, să faci un plin cu resurse interioare pe care le poți dobândi în liniște și meditatie, cât mai de preferat în natură.
Din interior pornesc toate, și pentru tine este esential să ai acestă resursă gata oricând pentru noi provocări. Nu te teme de necunoscut și nu te bloca în fața noului, ai capacitatea de a aborda corect orice prococare care ăți iese în cale, mai ales acum când ești mult mai increzător.

Horoscop de ieri

Cei patru pereti ai tai ar putea parea sa se inchida astazi. S-ar putea sa simti ca vei innebuni daca nu iesi o vreme. Insa responsabilitatile te pot pastra in interior. Este important sa iesi. Fa o plimbare rapida in jurul cartierului, alearga rapid sau citeste o carte in biblioteca. Acest lucru ar trebui sa aduca o usurare, cel putin deocamdata.

Horoscop Balanta 21.01.2017

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului