Horoscop Horoscop Balanta 21.01.2017

Astazi te vei intreba ce anume il deranjeaza pe un prieten de al tau. Aceasta persoana poate parea deprimata si ingrijorata dar nu doreste sa imparta grijile cu tine. Toate semnele arata ca ar fi vorba probabil de unele probleme legate de bani. Arata-i ca tu esti acolo atunci cand are nevoie de ajutor apoi incearca sa te concentrezi pe propriile preocupari. Prietenul tau iti va impartasi situatia atunci cand va fi momentul potrivit.

Horoscop saptamanal Balanta 11 – 17 noiembrie 2019

Saptamana aceasta te vei folosi de intelepciunea ta, ceea ce va duce la cresterea profesionala. Cei care doresc sa-si schimbe locul de munca, acum au toate sansele iar cei cei care au deja un job stabil pot fi promovati. Destin este alaturi de tine si in privinta castigurilor financiare. Daca esti singur iti vei gasi sufletul pereche, iar daca formezi deja un cuplu vei primi vesti bune legate de copii.

Horoscop Balanta luna noiembrie 2019

In aceasta luna vei investi timp intr-o schimbare legata de casa sau de proprietatea pe care o ai. Vei avea planuri de imbunatatire, reparatie si alte activitati legate de casa.
La locul de munca este posibil sa primesti responsabilitati noi sau sa fii promovat.
Vei cunoaste oameni noi, care vor avea o prezenta mai lunga in viata ta.
Daca esti singur, vei incepe o noua relatie romantica sau vei avea parte de o aventura de dragoste. Daca esti intr-o relatie, conversatiile cu partenerul vor aduce mai multa stabilitate si vor rezolva eventualele tensiuni.

Horoscop de ieri

Exista putere cand descoperi cum sa faci parte din doua echipe opuse. La inceput, poate parea o tradare sa faci parte dintr-una in timp ce il ajuti pe celalalt. De fapt, te ajuti singur invatand ambele parti ale situatiei. Ia cele mai bune calitati de la fiecare. Cand va veni timpul sa te alaturi echipei, vei avea toate secretele necesare pentru a avea succes.

Horoscop Balanta 21.01.2017

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului