Horoscop Horoscop Balanță 21 – 27 decembrie 2015

În intervalul ce urmează singurul lucru care te interesează este să ți se facă pe plac. Cu alte cuvinte toată lumea va trebui să-ți joace în strună, căci de te va refuza cineva, vei declanșa un adevărat război. Comportamentul pueril nu-ți aduce neapărat foarte mulți fani, însă ai șanse reale să obții exact ceea ce îți dorești. Un pic de șantaj emoțional funcționează dacă îl aplici pe cine trebuie.

Acasă ai nevoie de schimbare, așa că pe ultima sută de metri plănuieşti să faci nişte schimbări în căminul tău, începând cu mobila din locuinţă de care te-ai cam plictisit. Apoi vei începe să redecorezi pereţii în culori cât mai vii, cel puţin în camera ta.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 23.02.2019

Astazi este o zi buna pentru a iti fundamenta emotiile fluctuante. Intoarce-te din drama pe care o creezi si incearca sa iti evaluezi starea interioara. Te inseli daca crezi ca totul e in regula cand nu e adevarat. Fii sincer cu cele mai inalte adevaruri si vei reusi sa te integrezi in realitate. Ai grija la deciziile pe care le vei lua in aceasta zi.

Horoscop de ieri

Astazi este o zi minunata pentru a te adapta cu sinele tau interior. Acorda-ti incredere din instinct si fa-ti planuri realiste pentru viitor. Esti disciplinat in mod special si ai un sentiment deosebit in ceea ce priveste scopurile si obiectivele tale. Utilizeaza aceasta energie pentru a face lucrurile pe care ti le doresti.

Horoscop Balanță 21 – 27 decembrie 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului