Horoscop Horoscop Balanță 21 – 27 decembrie 2015

În intervalul ce urmează singurul lucru care te interesează este să ți se facă pe plac. Cu alte cuvinte toată lumea va trebui să-ți joace în strună, căci de te va refuza cineva, vei declanșa un adevărat război. Comportamentul pueril nu-ți aduce neapărat foarte mulți fani, însă ai șanse reale să obții exact ceea ce îți dorești. Un pic de șantaj emoțional funcționează dacă îl aplici pe cine trebuie.

Acasă ai nevoie de schimbare, așa că pe ultima sută de metri plănuieşti să faci nişte schimbări în căminul tău, începând cu mobila din locuinţă de care te-ai cam plictisit. Apoi vei începe să redecorezi pereţii în culori cât mai vii, cel puţin în camera ta.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Taur 28.06.2019

Astazi ar trebui sa acorzi o atentie mai deosebita prietenilor tai. Unul dintre ei poate trece printr-o perioada mai dificila si are nevoie de putina sustinere si o atentie suplimentara. Daca ai putea, ar fi bine sa incerci sa aduni cati mai multi amici si sa organizati un pranz, o cina sau orice activitate ce va permite sa radeti si sa va imbratisati. Prieteniile tale sunt o comoara care trebuie cultivata

Horoscop de ieri

Instinctul tau de ingrijire este puternic astazi. Aceasta este o zi excelenta pentru a-ti dezvalui parerile. Probabil ca ai stat in spate, observand in liniste si colectand date de ceva timp. Acum este momentul sa iesi din umbra si sa lasi concluziile tale sa fie auzite. Nu lasa pe altii sa te impinga. Ia pozitie pentru ceea ce stii ca e drept.

Horoscop Balanță 21 – 27 decembrie 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului