Horoscop Horoscop Balanță 21 – 27 iulie 2014

Intervin tot felul de schimbări în comportamentul tău relațional, iar partenerul aproape că nu te mai recunoaște. Joi şi vineri să cazi pradă geloziei în relaţia în care te afli și s-a cam zis cu liniştea voastră. Verificarea telefonului persoanei iubite şi chiar a calculatorului personal sunt gesturi destul de nepoliticoase. Până la urmă încrederea ţine legată o relaţie, iar dacă ea nu mai există, atunci fă o evaluare a relaţiei şi vezi dacă merită să continui.

Gelozia sau mai bine zis invidia te guvernează și la muncă. Simți că cei din jur sunt apreciați pe nedrept și nu îți convine deloc această situație, ba din contră. Ar fi bine să dai dovadă de maturitate în unele situaţii pentru că modul tău de comportament este nefondat, fiecare având momentul lui de glorie la muncă.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 23.03.2019

O mai buna comunicare ar trebui sa iti deschida calea pentru avansarea personala si profesionala. S-ar putea sa ajungi la o intelegere noua cu colegii sau poti obtine unele echipamente de ultima ora care sa permita functionarea mai eficienta a operatiilor. Relatiile romantice se imbunatatesc, poate din cauza comunicarii sporite. Intuitia iti poate oferi un avantaj atunci cand te ocupi de altii.

Horoscop de ieri

O schimbare brusca pe plan personal sau profesional ti-ar putea veni in cale. Poate vei obtine o noua oportunitate de angajare sau te vei intalni cu cineva care iti va schimba viata. Aceasta este o zi buna sa savurezi norocul si noile inceputuri. Ele arata o promisiune de durata pentru o vreme. Relaxeaza-te si bucura-te de optimismul si entuziasmul care le ai pentru viitor.

Horoscop Balanță 21 – 27 iulie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului