Horoscop Horoscop Balanta 22.04.2018

Iti expui parerea cu privire la un anumit aspect al vietii si cei din jur nu sunt asa de incantati de ceea ce aud. Cum nu multi apreciaza modul tau de a judeca lucrurile, de aici si pana la ostilitate mai este un singur pas. Pana la urma nu ii poti acuza de nimic, pentru ca unele lucruri au mai multe chei de interpretare.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 21 – 27 octombrie 2019

Saptamana aceasta este posibil sa te confrunti cu probleme financiare. Esti tentat sa cheltui banii pe lucruri fara valoare, ceea ce-ti va afecta echilibrul financiar. Nici la relatiile cu cei din jur nu vei sta prea bine: esti arogant si nu reusesti sa-ti controlezi vorbele aspre.
Spre sfarsitul saptamanii, vei reusi sa tii lucrurile sub control. Vei simti liniste sufleteasca si fericire si vei petrece timpul cu familia si prietenii.

Horoscop Balanta luna octombrie 2019

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Configuratia cereasca de astazi te poate face sa te simti mai inclinat spiritual decat de obicei. Pe masura ce gandurile tale se indreapta catre orizonturi mai pozitive, vei fi optimist cu privire la viitorul tau si la viitorul umanitatii. Nu ezita sa exprimi aceste pareri altora. Vor fi incantati de punctul tau de vedere.

Horoscop Balanta 22.04.2018

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului