Horoscop Horoscop Balanță 22 – 28 aprilie 2013

Pentru nativii acestui semn zodiacal săptămâna se dovedeşte una productivă pe plan intelectual. Orice încerci să înveţi reuşeşti să reţii uşor şi chiar îi vei impresiona pe cei din jur cu memoria ta de elefant. Este foarte posibil să obţii nişte rezultate deosebite la un examen sau chiar o promovare la locul de muncă.

Mijlocul săptămânii aduce foarte multe nemulţumiri legate de familie şi casă. Partenerul de cuplu este mai dezinteresat decât de obicei şi are o atitudine pasivă faţă de tot ceea ce vă înconjoară. Ei bine, vei taxa desul de dur astfel de comportamente cu riscul provocării unor scandaluri de proporţii. Până în weekend vei reuşi să faci o diviziune a responsabilităţilor în casă, astfel încât fiecare să se ocupe de câte ceva.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 21.04.2019

Daca participi la o intrunire in seara asta, fa ceva frivol pentru restul zilei. In caz contrar, pana diseara, vei suferi deja de supraincarcare intelectuala si vei absorbi foarte putin din ceea ce vei auzi. Pastreaza-ti dorinta pentru cunostinte pana cand ajungi acolo. Astfel vei invata rapid si vei pastra multe informatii.

Horoscop de ieri

Iesi in seara asta cu prieteni care iti promit anumite informatii? S-ar putea sa fii tentat sa manaci si sa bei prea mult si sa cheltuiesti la fel de mult. De obicei ai un stomac destul de puternic, dar astazi nu este ziua potrivita in care sa te dai in spectacol. Iesi putin, dar apoi invita-ti prietenii in casa pentru o cafea. In acest fel, vei avea parte de starea pe care ti-o doreai cand te vei trezi maine!

Horoscop Balanță 22 – 28 aprilie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului