Horoscop Horoscop Balanță 22 – 28 septembrie 2014

Ești conștient că de obicei tu ești omul responsabil cu glumele și șotiile, dar în această săptămână consideri că trebuie să fii cât se poate de serios pentru a nu lăsa o impresie greșită celor pe care abia îi cunoști, indiferent de circumstanțele în care o faci. Colegii de birou remarcă schimbarea și te tot întreabă dacă ai ceva probleme pentru că atmosfera li se pare monotonă.

Spiritul jovial revine imediat ce un apropiat îți propune să vă implicați într-o afacere care îți pare de perspectivă. Ești gata să faci planuri și să le pui pe hârtie indiferent de cât timp ai pierde ori de câte resurse financiare.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 25.05.2019

Anumite intrebari despre viata de familie nu sunt la fel de taiate si uscate cum crezi. Acest lucru poate fi cazul atunci cand sunt implicate emotii. Cu toate acestea, mai mult decat oricine altcineva, trebuie sa ai grija sa nu ranesti sentimentele cuiva. Astazi se poate intampla ceva care iti va permite sa controlezi situatia in timp ce iti controlezi emotiile.

Horoscop de ieri

Astazi este o zi pentru indecare si reconciliere. S-ar putea sa te simti abuzat si maltratat in ultimul timp de cineva din familia ta. Acum esti gata pentru un nou inceput, pentru ca ai reusit sa faci lucruri noi si ai invatat ceva din ceea ce sa intamplat. Acorda-ti putin timp pentru a savura momentul, si petrece ceva timp cu oamenii pe care ii iubesti.

Horoscop Balanță 22 – 28 septembrie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului