Horoscop Horoscop Balanță 22 – 28 septembrie 2014

Ești conștient că de obicei tu ești omul responsabil cu glumele și șotiile, dar în această săptămână consideri că trebuie să fii cât se poate de serios pentru a nu lăsa o impresie greșită celor pe care abia îi cunoști, indiferent de circumstanțele în care o faci. Colegii de birou remarcă schimbarea și te tot întreabă dacă ai ceva probleme pentru că atmosfera li se pare monotonă.

Spiritul jovial revine imediat ce un apropiat îți propune să vă implicați într-o afacere care îți pare de perspectivă. Ești gata să faci planuri și să le pui pe hârtie indiferent de cât timp ai pierde ori de câte resurse financiare.

Din aceiasi zodie

Horoscop Pesti 17.02.2019

Probabil ca treci printr-o perioada buna acum. Daca esti singur, nu te grabesti sa schimbi asta. Daca esti implicat, tu si partenerul tau trebuie sa va descurcati foarte bine. Cu toate acestea, este posibil sa ai o mica indoiala atunci cand un partener actual sau potential devine necomunicant. Prietenul tau este ingrijorat in legutura cu banii. Lasa-l sa stie ca esti acolo sa asculti, apoi intoarce-te la treburile tale.

Horoscop de ieri

Cineva de la serviciu poate fi suparat si nu este inclinat sa-si comunice motivele. Acest lucru ar putea arunca o anumita tensiune asupra atmosferei. S-ar putea sa te intrebi daca aceasta persoana este suparata pe tine, dar sunt sanse sa fie ceva legat de lucru si nicidecum de tine. Foloseste-ti abilitatea de a te concentra si nu lasa asta sa te impiedice. Nu merita necazul.

Horoscop Balanță 22 – 28 septembrie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange