Horoscop Horoscop Balanta 23.04.2023

Adauga un nou val de tandrete si senzualitate in relatia ta. Chiar daca ceva te enerveaza in legatura cu relatia, nu o confrunta in mod abraziv pentru a face ca zidurile de aparare ale celeilalte persoane sa se ridice. Fii plin de tact si iubitor in abordarea ta si vei primi acelasi lucru in schimb.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Chiar daca nu esti implicat romantic, este posibil sa te simti in mod deosebit pasionat astazi si nerabdator sa programezi o seara intima cu cineva care iti atrage atentia. Poate doresti sa planifici o calatorie. Ai rabdare si nu coplesi prea curand aceasta persoana cu prea multa pasiune. Asteapta si vezi cum merg lucrurile.

Horoscop Balanta 23.04.2023

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului