Horoscop Horoscop Balanță 23 – 29 iunie 2014

Devii un aspru judecător pentru cei din jur, chiar dacă nimeni nu ți-a cerut să dai vreo sentință. Ai așa un aer de misterios care te ajută să atragi priviri oriunde ajungi și nu poți spune că te deranjează în mod deosebit acest lucru. La muncă, mai ales, ești plin de inspirație și după ziua de marți, muncești mai puțin, dar primești laude mai multe, ceea ce te face să te amuzi.

La nivel mental se petrece o schimbare, astfel că percepi altfel nevoile celor din jur și îți faci timp pentru familie în weekend, când plănuieşti chiar o mică excursie, menită să te mai scoată din rutina cotidiană. Persoana iubită este încântată de mica surpriză pe care i-o faci, aşa că te va răsplăti cu multă tandreţe.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 24.03.2019

Anumite recompense bazate pe dedicarea pe care ai avut-o in anumite proiecte isi vor face aparitia in aceasta zi. Experimentezi sentimentul cald care vine din satisfactia profunda si stiind ca meriti totul, te simti minunat cand vezi tot ce se intampla. Vei dori sa te bucuri de fericirea ta cu cei dragi. Planifica o sarbatoare si impartaseste averea ta oamenilor care te-au sprijinit.

Horoscop de ieri

Intuitia ta ar trebui sa creasca cu furie. Astazi poti primi mesaje psihice de pretutindeni, atat personale cat si universale. Acest lucru poate fi un pic coplesitor, mai ales daca nu esti obisnuit cu asta. Este un simptom al cresterii tale interioare. Ar trebui sa fie o evolutie foarte pozitiva pe termen lung. Aceasta poate ajuta la transformarea viselor tale cele mai dragi in realitate.

Horoscop Balanță 23 – 29 iunie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului