Horoscop Horoscop Balanță 23 – 29 martie 2015

La capitolul colaborare excelezi acum pentru că ești mult mai maleabil și dispus să faci compromisuri de dragul liniștii din jur. Desigur că după primele zile ale intervalului colegii de muncă vor încerca să profite de pe urma ta și mai ales de pe urma forței tale de muncă, dar nici măcar acest lucru nu te supără în mod deosebit. Te faci remarcat în fața superiorilor, iar la sfârșitul perioadei desigur că auzi tot felul de vorbe urâte despre tine și începi să le pui la suflet.

Pe plan familial, relații sunt relative bune, doar din când în când reacțiile impulsive ale unei persoane strică armonia. Nu pare că aveți țeluri comune cu partenerul de viață, deci a vă uni forțele spre un țel comun rămâne deocamdată un vis irealizabil.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 21.03.2019

Astazi, probabil ca vei intreprinde niste proiecte de amenajare aparent urgente, pentru a iti aduce casa la un alt nivel de confort. S-ar putea ca doar cateva achizitii minore sa fie tot ce este necesar. Cu toate astea, poti decide ca nu poti trai cu culoarea dormitorului un moment mai mult si sa iei lucrurile in propriile maini si sa iti faci singur treaba. Vei fi epuizat, dar multumit pana la sfarsitul zilei.

Horoscop de ieri

Tot felul de schimbari minunate sunt in aer acasa si la locul de munca. Pe frontul personal, este posibil ca cineva nou sa intre in viata ta si sa o schimbe in bine. La locul de munca, poate a fost acceptata o propunere trimisa de tine sau ai fost implicat intr-o afacere la care ai lucrat ceva timp si incepe sa aduca unele beneficii. Bucura-te de aceasta energie cereasca!

Horoscop Balanță 23 – 29 martie 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului