Horoscop Horoscop Balanță 23 februarie – 1 martie 2015

Ești un mare maestru al comparaţiilor în acest interval. Încă din prima zi a intervalului ești preocupat de ceea ce au prietenii și tu nu ai, sau ceea ce ți-ar mai trebui comparativ cu starea altora. Desigur că un astfel de proces are consecințe negative pentru psihicului tău, când constați că ai destule goluri în viața socială. Ai cam neglijat acest aspect și astfel că cei pe care îi numești prieteni s-au îndepărtat de tine.

În weekend este necesar să îți impui puntul de vedere în fața celor din familie, care sunt pe cale să ia o decizie greșită. Nu va merge cu vorba bună, așa că fii gata să ridici tonul în fața celor dragi.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 27.03.2019

O problema legata de bani ar putea fi in mintea ta astazi. Acest lucru nu inseamna neaparat ca finantele tale sunt in haos. Exista sanse sa te confrunti cu optiuni necunoscute in ceea ce priveste viitorul tau financiar, astfel incat sa nu fii in situatia potrivita de a lua o anumita decizie. Nu simti ca trebuie sa o faci astazi. Ar fi mai bine sa asteapti cateva zile pana cand esti putin mai concentrat sa te poti gandi la toate optiunile.

Horoscop de ieri

Astazi te-ai putea confrunta cu o alegere. S-ar putea sa te gandesti in ceea ce priveste relocarea pentru a avansa in cariera ta, dar ai putea fi confuz cu privire la optiunile tale. S-ar putea sa te lupti cu mai multe optiuni. Vizitele din partea membrilor familiei nu te vor ajuta probabil in acest moment. Asteapta cateva zile si apoi gandeste-te serios la ceea ce vrei sa faci.

Horoscop Balanță 23 februarie – 1 martie 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului