Horoscop Horoscop Balanță 23 februarie – 1 martie 2015

Ești un mare maestru al comparaţiilor în acest interval. Încă din prima zi a intervalului ești preocupat de ceea ce au prietenii și tu nu ai, sau ceea ce ți-ar mai trebui comparativ cu starea altora. Desigur că un astfel de proces are consecințe negative pentru psihicului tău, când constați că ai destule goluri în viața socială. Ai cam neglijat acest aspect și astfel că cei pe care îi numești prieteni s-au îndepărtat de tine.

În weekend este necesar să îți impui puntul de vedere în fața celor din familie, care sunt pe cale să ia o decizie greșită. Nu va merge cu vorba bună, așa că fii gata să ridici tonul în fața celor dragi.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 19.08.2019

Daca exista ceva pentru care trebuie sa lupti, acesta este momentul pentru a face asta. Ar fi bine ca acum sa faci cercetari cu privire la cel mai bun mod de a proceda. A sosit momentul sa iei anumite masuri. Ai un plus de vitalitate, iar instinctul tau de razboinic este puternic. Te simti ca un vulcan gata sa arunce lava fierbinte. Ai incredere si urmeaza-ti instinctele.

Horoscop de ieri

E timpul sa fii mai agresiv in ceea ce priveste nevoile tale. Gandeste-te la inima ta ca la un muschi puternic care are nevoie de un antrenament dur. Vei dori sa fii inconjurat de oameni pozitivi care cred in tine si iti sustin eforturile. Incarca-te cu vitalitate si incredere. Fa-ti timp pentru exercitii si meditatie. Adu mai mult echilibru si armonie in viata ta.

Horoscop Balanță 23 februarie – 1 martie 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului