Horoscop Horoscop Balanță 23 februarie – 1 martie 2015

Ești un mare maestru al comparaţiilor în acest interval. Încă din prima zi a intervalului ești preocupat de ceea ce au prietenii și tu nu ai, sau ceea ce ți-ar mai trebui comparativ cu starea altora. Desigur că un astfel de proces are consecințe negative pentru psihicului tău, când constați că ai destule goluri în viața socială. Ai cam neglijat acest aspect și astfel că cei pe care îi numești prieteni s-au îndepărtat de tine.

În weekend este necesar să îți impui puntul de vedere în fața celor din familie, care sunt pe cale să ia o decizie greșită. Nu va merge cu vorba bună, așa că fii gata să ridici tonul în fața celor dragi.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 24.05.2019

Partenerul tau poate fi peste tot astazi! Esti dispus sa asculti? Te intereseaza o anumita dragoste? Probabil ca nu. S-ar putea sa fi avut o zi grea si sa simti nevoia sa petreci un timp linistit impreuna cu partenerul de viata. Chiar daca nu satisfaci cerintele partenerului tau, nu trebuie sa iti faci griji. Se intampla oricui din cand in cand.

Horoscop de ieri

Astazi poti simti o tensiune fizica si emotionala. Iti acorzi destul timp sa te ingrijesti de corpul tau? Te-a presat cineva in ultima vreme? Esti o persoana multumita emotional? Modul in care te simti fizic este un bun indicator al starii tale mentale. Incearca sa relaxezi mai mult si vei observa beneficii imediate.

Horoscop Balanță 23 februarie – 1 martie 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului