Horoscop Horoscop Balanta 24.01.2017

Este posibil sa intampini unele probleme financiare in aceasta zi. La serviciu colegii vor veni cu multe proiecte ce sunt incurcate pentru a ii ajuta sa le gasesti o rezolvare. Incearca sa mai lasi problemele de la serviciu si sa te ocupi si de nevoile partenerului de viata. Poti sa pregatesti o cina romantica unde vei petrece clipe minunate.

Horoscop săptămânal Balanță 18 martie – 24 martie 2019

Nu te lași niciodată de ritmul pe care ți-l autoimpui, uneori pentru că așa te-ai obișnuit sau put și simplu pentru că ai convingerea că nu trebuie să dezamăgești. Cu toate astea, tu ești persoana care face cele mai mari sacrificii, și ar fi timpul să mai spui și cu  – nu – să mai refuzi dacă nu vrei să faci un anume lucru. Chiar dacă e mereu de preferat să te comporți plăcut pentru cei din jur, ar fi timpul să îți acorzi puțină atenție și ție, doar ție.

Joi e ziua în care vei avea posibiltatea să iei taurul de coarne, să abordezi probleme cu fermitate și mult interes, pentru a le răspunde pe măsură. În week-end vei continua să faci tuturor peplac și să te lupți să îi vezi pe toți multumiți.

Această activitate continuă nu te face mai fericit sau mai împlinit, ba chiar aduce un soi de oboseală și sentimentul lipsei de consisitență. Ar trebuie să faci puțină abstracție de la ordinea autoimpusă și să încerci să bucuri de mai multă libertate.

Horoscop Balanta luna martie

              Nativilor acestei zodii li se vor dechide noi orizonturi la locul de muncă, cu perspective aproape nelimitate, dar nu e cazul să vă grăbiți. Ceea ce astazi pare a fi o decizie nemaipomenit de bună, se poate dovedi păguboasă și frustrantă pe viitor. Nu tot ce zboară se mănâncă – așa trebuie să gândești când vei observa cum se deschid oportunitățile în viața ta. Mai ai răbdare și mai fă o analiză, timpul nu e pierdut, ci se va demonstra ce îți este cu adevărat de folos.

Ești cel mai cald și mai pasional membru al relației în care te afli și asta te ajută foarte mult în stabilirea unor principia sănătoase și de durată cu cel de lângă tine. Pentru cel care nu este încă într-o relație, până la finalul lunii – va fi. E clar că afectiv totul merge strună, poate pentru prima data se cuvine a spune că va merge perfect. Ai însă atenție sporită să nu exagerezi cu senzualitatea, fii doar tu natural descătușat de presiunea cotidianului și cu atitudinea fericirii în fiecare gest.

Dacă încă nu ai descoperit un traament efficient și complet pentru afecțiunea ta, luna martie ăți aduce acestă șansă. E timpul să uiti de viermele acela mintal care te roade neîntrerupt – cum să scapi de afecșiunea ta. Dacă ai în plan să investighezi anumite simptome, amân-o până spre fialul lunii, pentru ca să ai parte de un rezultat real.

În prima parte a lunii nu sunt recomandate investițiile și nici cheltuielile prea mari, mai bine mai aștepti până spre final de luna, sau chiar luna viitoare pentru astfel de acțiuni. Poți să începi să economisești din ce în ce mai mult, chiar dacă nu o avere, măcar faci o rezervă.

Horoscop de ieri

O conversatie ciudata ar putea avea loc cu o persoana pe care nu o cunosti bine. El sau ea ar putea fi o cunostinta de la locul de munca sau cineva care tocmai a sosit de departe. Discutia ar putea sa contureze noi posibilitati de cariera la care nu te-ai gandit niciodata, si exista posibilitatea sa le gasesti atragatoare. S-ar putea sa te gandesti la asta. Acest lucru poate fi diferit, dar acestea sunt cateva momente ciudate.

Horoscop Balanta 24.01.2017

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului