Horoscop Horoscop Balanta 24.01.2018

Vei incepe ziua cu o energie nemaipomenita. Vei fi nerabdator sa incepi un proiect personal ce iti poate imbunatati veniturile. Daca vei fi calm si rabdator, vei reusi sa finalizezi tot ceea ce ti-ai propus in aceasta zi. Sunt sanse sa iti amani plecarea intr-o calatorie din motive personale. Ar fi bine sa fii atent la deciziile pe care le vei lua in aceasta zi pentru a fi sigur ca nu vei face unele greseli costisitoare.

Din aceiasi zodie balanta

Horoscop balanta zilnic

Horoscop saptamanal Balanta 19 -25 august 2019

Sunteți la un pas de o experiență care poate genera anxietate. Chiar și așa, sunteti persistenti în intenția voastra de a merge mai departe. Circumstanțele de la loculul de muncă sunt o provocare mare în acest moment. Cineva din mediul vostru obișnuit este foarte iritant de ceva vreme. Această situație ar putea să va împingă peste marginea prapastiei si din păcate, voi veti suferi consecințele dacă veti permite acest lucru.

Horoscop Balanta luna august 2019

E momentul cel mai intens de deschidere către ceilalți, o lună plină de relaționare și noi prietenii pentru tine. De la acesti noi prieteni e vei încărca cu ambiții și obiective importante pentru viitor, desi este de recomandat să nu abandonezi idealurile pe care ți le-ai trasat până acum.
Vei dobândi multe noi cunoștințe și chiar experiențe de urmat ba chiar vei descoperi că sunt și multe noi căi de încercat pentru ați atinge succesul.
Nu te lăsa dus prea mult de aspirațiile afective, cele legate de relații care nu se pot estima în timp, e posibil să te afli pe un tărâm riscant, dar cu ceva curaj și sinceritate o să ai capacitatea de a discerne correct până unde te poți implica și cum să gestionezi detaliile pe care nu le cunoști.
În cea de-a doua parte a lunii ar fi bine să te gândești puțin și la câteva zile de odihnă, ai nevoie să te reîncarci entru perioadele care urmează, să faci un plin cu resurse interioare pe care le poți dobândi în liniște și meditatie, cât mai de preferat în natură.
Din interior pornesc toate, și pentru tine este esential să ai acestă resursă gata oricând pentru noi provocări. Nu te teme de necunoscut și nu te bloca în fața noului, ai capacitatea de a aborda corect orice prococare care ăți iese în cale, mai ales acum când ești mult mai increzător.

Horoscop de ieri

Simti ca esti intr-un joc video si esti pe cale sa fii mancat de un monstru? Astazi ar trebui sa incerci un nou joc - evitarea stresului! Indiferent daca aceasta se refera la cariera ta sau la viata personala, trebuie sa gasesti un teritoriu neutru unde sa te poti relaxa. Ce zici sa mergi la casa unui prieten?

Horoscop Balanta 24.01.2018

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului