Horoscop Horoscop Balanta 24.04.2019

In ultima vreme se pare ca esti total dedicat persoanelor dragi si poti purta discutii serioase cu cei de acasa. De asemenea, iti asumi anumite responsabilitati in locul altcuiva. Esti tentat sa iti exprimi afectiunea numai prin gesturi, cadouri sau bani. Ar fi bine sa tii cont ca nimic nu este suficient si ca e nevoie sa rostesti si unele cuvinte, sa faci declaratii, pentru ca ceilalti sa simta caldura sentimentelor tale.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 18 – 24 noiembrie 2019

In prima parte a saptamanii cineva drag te va surprinde cu o propunere pe care o vei accepta fara sa te mai gandesti. Te vei simti foarte relaxat psihic deoarece vei rezolva niste probleme vechi. Revii la unele activitati de grup pe care le aveai in trecut si acorzi mai multa atentie celor din jurul tau. Unul din punctele tale forte pentru aceasta saptamana este ca esti mult mai optimist decat de obicei si reusesti sa iei decizii bune in ceea ce priveste planurile de viitor. Chiar daca nu totul decurge perfect tu vei vedea viata in roz in aceasta saptamana.

Horoscop Balanta luna noiembrie 2019

In aceasta luna vei investi timp intr-o schimbare legata de casa sau de proprietatea pe care o ai. Vei avea planuri de imbunatatire, reparatie si alte activitati legate de casa.
La locul de munca este posibil sa primesti responsabilitati noi sau sa fii promovat.
Vei cunoaste oameni noi, care vor avea o prezenta mai lunga in viata ta.
Daca esti singur, vei incepe o noua relatie romantica sau vei avea parte de o aventura de dragoste. Daca esti intr-o relatie, conversatiile cu partenerul vor aduce mai multa stabilitate si vor rezolva eventualele tensiuni.

Horoscop de ieri

Astazi este posibil sa vii cu cateva idei noi si atractive pentru a putea avansa in cariera si pentru a iti creste veniturile. Singura intrebare este daca poti sau tine pasul. Unele dintre ele pot fi viabile si altele nu, dar daca esti serios, ar trebui sa faci unele cercetari pentru a descoperi asta. Viitorul arata bine daca iei masurile necesare pentru a-ti transforma ideile in realitate.

Horoscop Balanta 24.04.2019

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului