Horoscop Horoscop Balanta 24.06.2021

Esti o persoana inteligenta, plina de idei si planuri mari. Pentru moment, te gandesti serios sa incepi ceva nou in viata ta de familie sau in relatia ta sentimentala. Trebuie sa vorbesti cu cineva despre acest lucru, cat mai curand posibil dar ai grija, risti sa fii foarte obiectiv chiar daca iti pasa foarte mult de acea persoana. Asculta fiecare cuvant apoi incearca sa iei propria decizie.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Anumite discutii cu partenerul de viata te-ar putea face sa plangi. In cazul in care au existat dificultati in relatia ta, le-ai depasit recent si probabil ai ajuns la o noua intelegere. Orice relatie romantica sau de prietenie care a inceput inainte cu putin timp acum va arata ca o relatie de durata. Inclinatia ta ar putea fi una de a controla sentimentele dar nu iti fie teama sa le arati.

Horoscop Balanta 24.06.2021

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului