Horoscop Horoscop Balanta 24.08.2019

Astazi ar fi bine sa ii imbratisezi pe cei dragi. Lasa-ti inima sa te conduca. Lucrurile iti vor veni in cale daca le lasi. Nu incerca sa lupti cu norocul care vine. Daca incerci sa fortezi usa sa se deschida, nu se va misca deloc. Ciocaneste usor si se va deschide de una singura. Obtine lucrurile care se misca intr-o directie pozitiva. Sari pe spirala spre succes.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 01 iunie – 07 iunie 2020

Este o săptămână de-a dreptul fructuoasă din punct de vedere financiar. Niște proiecte mai vechi prind viață și te bucuri de reușită mai ales pentru că știi că în imediata perioadă nu vei mai fi nevoit să lucrezi din postura de angajat. Îți place ideea să conduci și deja faci un plan cât se poate de clar despre ceea ce vrei să fai, de cât timp ai nevoie și de ce fel de oameni vrei să te înconjori.
După mijlocul săptămânii ai parte de niște momente tensionate în cuplu sau în familie dacă ești căsătorit. Ies la iveală niște nemulțumiri mai vechi ale persoanei iubite și te cam iau pe nepregătite. În loc să te implici într-o ceartă și mai mare, mai bine ai analiza situația per ansamblu pentru că făcut mici greșeli relaționale.

Horoscop Balanta luna iulie 2020

În această lună nativii din zodia Balanței nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa fii un pic derutat si confuz cu privire la ce drum sa mergi in aceasta zi. Privirea deznadajduita de pe fata ta nu va ajuta pe nimeni sa isi dea seama cum sa te ajute. Nu te simti obligat sa ramai intr-o situatie nesanatoasa. S-ar putea sa fie timpul sa iti dai drumul si sa rupi cateva legaturi cu lucruri care nu mai functioneaza pentru tine. Simte-te bine scapand de obiceiurile vechi, care nu iti mai servesc.

Horoscop Balanta 24.08.2019

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului