Horoscop Horoscop Balanță 24 – 30 martie 2014

Problemele nerezolvate ale trecutului te pun serios pe gânduri, iar unele dintre ele chiar nu îți dau pace nici măcar noaptea. Pare că ai uitat faptul că trecutul nu mai poate fi schimbat sub nicio formă și atunci cel mai bine ar fi să te detașezi de probleme, punându-le în debaraua cu amintiri, acolo unde le este locul de fapt. Abia joi te mai liniștești cu privire la trecut, fără însă a te detașa complet, așa că pe viitor sunt posibile reveniri.

Achiziția unui bun este foarte importantă în această perioadă, ba chiar îți dă foarte multe bătăi de cap pentru că partenerul de negociere colaborează cu mare dificultate. Simți nevoia să pui piciorul în prag când lucrurile scapă de sub control și bine faci.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 28.06.2019

Intuitia este mai sigura decat mintea ta. Aceasta este o zi minunata in care trebuie sa te bucuri de o stare buna si de un memorie clara. Emotiile tale sunt destul de mari, deci ar fi bine sa profiti de aceasta energie si sa o impartasesti cu ceilalti. Spiritul tau generos, de cultivare este in crestere. Daca ai primi cate un banut pentru fiecare sfat pe care il dai astazi, ai fi milionar.

Horoscop de ieri

Astazi este o zi excelenta pentru tine. Vei descoperi mai multe oportunitati ce iti pot imbunatati starea financiara. Ai face bine sa lucrezi si cu ceilalti, regandindu-te la natura ta sensibila si inclinandu-te la energia grupului. Optimismul si stabilitatea sunt exact ceea ce este necesar pentru a da ordine mintii fluctuante si indecise cu care lucrezi.

Horoscop Balanță 24 – 30 martie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului