Horoscop Horoscop Balanță 24 – 30 martie 2014

Problemele nerezolvate ale trecutului te pun serios pe gânduri, iar unele dintre ele chiar nu îți dau pace nici măcar noaptea. Pare că ai uitat faptul că trecutul nu mai poate fi schimbat sub nicio formă și atunci cel mai bine ar fi să te detașezi de probleme, punându-le în debaraua cu amintiri, acolo unde le este locul de fapt. Abia joi te mai liniștești cu privire la trecut, fără însă a te detașa complet, așa că pe viitor sunt posibile reveniri.

Achiziția unui bun este foarte importantă în această perioadă, ba chiar îți dă foarte multe bătăi de cap pentru că partenerul de negociere colaborează cu mare dificultate. Simți nevoia să pui piciorul în prag când lucrurile scapă de sub control și bine faci.

Din aceiasi zodie

Horoscop Pesti 18.02.2019

Conexiunea ta cu ceilalti este deosebit de puternica astazi. Te vei bucura de un rol important. Reconecteaza-te cu mama si spune-i cum te simti. Intalneste-te cu cei dragi in seara asta si surprinde pe cineva cu un gest romantic. Incearca ceva neconventional. Sentimentele tale pot fi puternice si neregulate. Poate simti ca este timpul potrivit ca sa te retragi in cochilia ta protectoare. Daca da, fa-o.

Horoscop de ieri

Inima ta poate fi deosebit de sensibila astazi. S-ar putea sa te simti un pic vulnerabil. Natura ta romantica este deosebit de puternica, astfel incat sa te bucuri de o seara rasfatata, inclusiv o masa buna cu cineva care te place. Toate relatiile cu persoanele de sex opus vor merge bine acum.

Horoscop Balanță 24 – 30 martie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange