Horoscop Horoscop Balanță 24 februarie – 2 martie 2014

Îți pui toată speranța într-o decizie a partenerului de viață și vei fi oarecum dezamăgit că nu a făcut ceea ce tu credeai că s-ar cuveni. Din păcate, nu poți lua tu hotărâri în numele celui pe care îl iubești, deci nu poți decât să fii martor la consecințele pe care le au alegerile lui. Dacă pe plan sentimental ai parte de mici dezamăgiri pe plan profesional totul merge ca la carte.

Este foarte posibil ca miercuri sau joi să primești o veste excelentă, ce ține de o promovare ori de o mărire de salariu pe care nu o așteptai. Cum viața socială a fost destul de neglijată în ultima vreme, în weekend te ocupi mai mult de ceea ce înseamnă reintegrarea în anturajul de prieteni.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 20.03.2019

Supravietuirea unui parteneriat ar putea depinde de o comunicare deschisa si onesta astazi. Problemele conflictuale pot fi focoase si trebuie difuzate intr-un mod sensibil si ingrijitor. Este vital sa iti exprimi afectiunea pe care o simti pentru partenerul tau si importanta acestui parteneriat pentru tine. Este posibil ca conversatia sa nu fie usoara, dar te vei simti mai bine pana la sfarsitul zilei.

Horoscop de ieri

Partenerul tau se poate intoarce dintr-o calatorie astazi, si o conversatie profunda ar putea urma. Probabil iti va impartasi povestiri despre calatorie, ceea ce ar putea aduce in discutie viitorul relatiei voastre. Nimic nu poate fi decis. Este mult mai probabil ca discutiile sa se concentreze asupra generalitatilor decat asupra specificului. Vei castiga o intelegere mai puternica a partenerului tau.

Horoscop Balanță 24 februarie – 2 martie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului