Horoscop Horoscop Balanță 24 iunie – 30 iunie 2013

Este o săptămână extreme de aglomerată în care lucrezi mereu sub presiunea timpului. Ai de-a face cu oameni destul de greu de mulțumit care îți tot pun bețe în roate mai ales în prima parte a săptămânii. După ziua de miercuri resimți o ușurare pentru faptul că lucrurile încep să se așeze pe făgașul lor normal și reușești să faci lucrurile în ritmul tău. Nu este exclus să începi o nouă colaborare pentru un proiect personal.

Pe plan relaţional oscilezi destul de mult întreaga săptămână. Te afli mereu între dorința de a înțelege partenerul și imposibilitatea de a înțelege de ce face unele lucruri deși știe foarte bine că te deranjează și i-ai mai atras atenţia și cu alte ocazii. În weekend reușești să ajungi la un consens cu partenerul și atmosfera se detensionează.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 25.03.2019

O mare parte din aceasta zi va fi o continuare a zilei de ieri, dar poate cu putin mai multa intensitate pentru tine. Exista o anumita tensiune in aer ce te va face sa iti schimbi brusc starea. Acest zgomot de fond poate sa nu ofere cel mai bun mediu de lucru, dar ar trebui sa poti naviga fara probleme. Regleaza-ti vorbirea si continua.

Horoscop de ieri

Lucrurile bune ar putea sa vina la tine din toate punctele de vedere astazi. Mai devreme sau mai tarziu vei fi obligat sa actionezi. Poate parea ca peretii camerei se maresc din ce in ce mai mult. Presiunea se cladeste si aerul devine stagnant. Iesi la aer. Exercitiile te vor ajuta sa eliberezi o parte din presiunea pe care o simti.

Horoscop Balanță 24 iunie – 30 iunie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului