Horoscop Horoscop Balanta 25.04.2019

Oricare ar fi scuza ta intr-o relatie, in cazul in care nu te-ai simtit increzator, astazi viata iti va oferi o sansa majora de a iti improspata ziua. Aminteste-ti ca flirtul nu trebuie sa fie un angajament. Flirtul inseamna sa te distrezi doar! Incearca sa faci pe cineva sa zambeasca. Asa vei reusi sa scapi de tensiunea de peste zi.

Din aceiasi zodie balanta

Horoscop balanta zilnic

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 19 -25 august 2019

Sunteți la un pas de o experiență care poate genera anxietate. Chiar și așa, sunteti persistenti în intenția voastra de a merge mai departe. Circumstanțele de la loculul de muncă sunt o provocare mare în acest moment. Cineva din mediul vostru obișnuit este foarte iritant de ceva vreme. Această situație ar putea să va împingă peste marginea prapastiei si din păcate, voi veti suferi consecințele dacă veti permite acest lucru.

Horoscop Balanta luna august 2019

E momentul cel mai intens de deschidere către ceilalți, o lună plină de relaționare și noi prietenii pentru tine. De la acesti noi prieteni e vei încărca cu ambiții și obiective importante pentru viitor, desi este de recomandat să nu abandonezi idealurile pe care ți le-ai trasat până acum.
Vei dobândi multe noi cunoștințe și chiar experiențe de urmat ba chiar vei descoperi că sunt și multe noi căi de încercat pentru ați atinge succesul.
Nu te lăsa dus prea mult de aspirațiile afective, cele legate de relații care nu se pot estima în timp, e posibil să te afli pe un tărâm riscant, dar cu ceva curaj și sinceritate o să ai capacitatea de a discerne correct până unde te poți implica și cum să gestionezi detaliile pe care nu le cunoști.
În cea de-a doua parte a lunii ar fi bine să te gândești puțin și la câteva zile de odihnă, ai nevoie să te reîncarci entru perioadele care urmează, să faci un plin cu resurse interioare pe care le poți dobândi în liniște și meditatie, cât mai de preferat în natură.
Din interior pornesc toate, și pentru tine este esential să ai acestă resursă gata oricând pentru noi provocări. Nu te teme de necunoscut și nu te bloca în fața noului, ai capacitatea de a aborda corect orice prococare care ăți iese în cale, mai ales acum când ești mult mai increzător.

Horoscop de ieri

Astazi ar fi bine sa ii imbratisezi pe cei dragi. Lasa-ti inima sa te conduca. Lucrurile iti vor veni in cale daca le lasi. Nu incerca sa lupti cu norocul care vine. Daca incerci sa fortezi usa sa se deschida, nu se va misca deloc. Ciocaneste usor si se va deschide de una singura. Obtine lucrurile care se misca intr-o directie pozitiva. Sari pe spirala spre succes.

Horoscop Balanta 25.04.2019

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului