Horoscop Horoscop Balanță 25 – 31 august 2014

Te schimbi radical în această săptămână astfel că ești o companie destul de neplăcută pentru cei din jur în această săptămână și dai peste cap toate promisiunile pe care le-ai făcut. Nu crezi că mai este necesar să îţi respecți cuvântul în condițiile în care nici cei din jur nu le respectă. Se pare că începând de marți ai nevoie de familie pentru a-ți reaminti care sunt țelurile tale cele mai înalte și pentru a te regăsi.

Dincolo de tensiunile din sfera relațională este un moment propice pentru afirmarea pe plan profesional. Marți și miercuri ai șanse mari să obții o promovare sau chiar o mărire de salariu pentru munca depusă în ultima vreme, ceea ce nu poate decât să îți ofere încredere în tine.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 26.06.2019

Ai face bine sa te alaturi intensitatii zilei. Ai abilitatea de a dezlega orice ghicitoare si de a gasi cauza care sta la baza oricarui litigiu. Exista un mare potential pentru tine de a urma cateva proiecte majore de astazi. Lucreaza pentru a face presiuni cu ideile tale. Nu te intoarce. Sensibilitatea ta este cea mai mare valoare a ta. Simte-te liber sa iti exprimi emotiile.

Horoscop de ieri

Exista o forta puternica care te face sa te opui astazi rutinei zilnice. Atitudinea neclintita te poate retine de la lucrurile pe care incerci sa le indeplinesti. Acorda-ti timpul necesar pentru a vedea cealalta parte a situatiei. Poti obtine o perspectiva a situatiei si ajungi la un punct de echilibru sanatos, gratie evenimentelor de astazi.

Horoscop Balanță 25 – 31 august 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului