Horoscop Horoscop Balanță 25 – 31 august 2014

Te schimbi radical în această săptămână astfel că ești o companie destul de neplăcută pentru cei din jur în această săptămână și dai peste cap toate promisiunile pe care le-ai făcut. Nu crezi că mai este necesar să îţi respecți cuvântul în condițiile în care nici cei din jur nu le respectă. Se pare că începând de marți ai nevoie de familie pentru a-ți reaminti care sunt țelurile tale cele mai înalte și pentru a te regăsi.

Dincolo de tensiunile din sfera relațională este un moment propice pentru afirmarea pe plan profesional. Marți și miercuri ai șanse mari să obții o promovare sau chiar o mărire de salariu pentru munca depusă în ultima vreme, ceea ce nu poate decât să îți ofere încredere în tine.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 23.02.2019

Astazi este o zi buna pentru a iti fundamenta emotiile fluctuante. Intoarce-te din drama pe care o creezi si incearca sa iti evaluezi starea interioara. Te inseli daca crezi ca totul e in regula cand nu e adevarat. Fii sincer cu cele mai inalte adevaruri si vei reusi sa te integrezi in realitate. Ai grija la deciziile pe care le vei lua in aceasta zi.

Horoscop de ieri

Astazi este o zi minunata pentru a te adapta cu sinele tau interior. Acorda-ti incredere din instinct si fa-ti planuri realiste pentru viitor. Esti disciplinat in mod special si ai un sentiment deosebit in ceea ce priveste scopurile si obiectivele tale. Utilizeaza aceasta energie pentru a face lucrurile pe care ti le doresti.

Horoscop Balanță 25 – 31 august 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului