Horoscop Horoscop Balanta 26.05.2019

Astazi nu vei avea o starea prea buna, ceea ce ii va face pe ceilalti sa te inteleaga gresit. Ar fi bine sa iti iei o zi libera si sa o petreci in pat, citind o carte bna, ascultand melodia favorita sau savurand un pahar de vin. Poti chema un prieten sa iti tina companie, astfel incat vei avea si un umar pe care sa plangi atunci cand simti nevoia. Nu te ingrijora de starea ta, maine te vei simti mai bine.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 16 – 22 septembrie 2019

Saptamana aceasta vei reusi sa rezolvi cu usurinta anumite promisiuni vechi si obligatii pe care le aveai. Un partener romantic sau un prieten vechi va discuta deschis despre reletiile din trecut sau despre situatiile dintre voi care nu au fost tocmai asa cum si-ar fi dorit. Evitati discutiile de grup care nu sunt potrivite in aceasta perioada. Sefii sau superiorii se pot dovedi lipsiti de incredere.

Horoscop Balanta luna septembrie 2019

Luna nouă în zodia ta, creeaza spațiu pentru a te reconecta cu tine în meditație liniștită. Planificați o zi întreagă în jurul îngrijirii de sine dacă puteți! Petreceți timp în natură, gătiți o masă delicioasă și petreceți timp cu oamenii preferați. Nevoile tale se vor schimba constant, dar este un moment minunat pentru a reflecta asupra a ceea ce aveți nevoie, astfel încât să puteți cere acest lucru clar. De asemenea, vei fi inspirat să te gândești la viitor și te găsești dornic să te conectezi cu oameni care îți împărtășesc sperantele, politica, hobby-urile, și idealurile. Aceasta este o lună puternică pentru a da drumul trecutului și a procesa emoțiile despre copilăria ta, problemele cu familia ta și lecțiile pe care le înveți despre siguranță și granițe.
Acesta este un moment minunat pentru a vă curăța energic casa și este, de asemenea, un moment excelent pentru a vă curăța literalmente spațiul!

Horoscop de ieri

Exista tensiune in jurul tau, asa ca vei fi cel mai fericit sa petreci cat mai mult timp singur. Daca trebuie sa interactionezi cu oamenii, mentine-ti comunicarea clara si concisa. Exista loc pentru neintelegeri, ceea ce ar putea duce la o explozie majora asupra unui eveniment minor. Pur si simplu nu merita sa fii cu oamenii in aceasta zi. Izolarea este singurul loc unde vei gasi pace.

Horoscop Balanta 26.05.2019

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului