Horoscop Horoscop Balanță 26 mai – 1 iunie 2014

Se anunță nori negri în viața sentimentală, astfel că un potențial partener romantic îți respinge deloc delicat avansurile. Tu ai cele mai sincere intenții și cu greu înțelegi motivul pentru care primești un asemenea tratament. În loc să te orientezi spre alți posibili parteneri, te încăpățânezi să îi cucerești inima celui care nu pare impresionat de sensibilitatea afișată de tine.

Individualismul, care nu îți este caracteristic de obicei, pune stăpânire pe tine la locul de muncă începând de joi. Nu te interesează că cei din jur ar avea nevoie de ajutor și din acest motiv, colegii încep să te judece, desigur fără ca ție să îți pese.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 22.02.2019

Evenimente fericite care o implica pe mama ta sau o alta ruda apropiata de sex feminin te-ar putea face sa te simti emotionat. Ar putea implica o casatorie sau o nastere. Proiectele proprii, in special cele realizate cu alte persoane, ar putea merge bine in ciuda faptului ca trebuie sa depaseasca anumite dificultati. Rezultatele te-ar putea emotiona, si s-ar putea sa simti nevoia de a te controla. Nu iti fie frica sa arati cum te simti .

Horoscop de ieri

De obicei, dai o mare importanta auto-controlului. Astazi, acest lucru iti va fi la indemana atunci cand vei primi niste informatii minunate. In aceste conditii, este in regula sa lasi totul deoparte putin. Munca ta si dedicarea pe care ai avut-o in anumite proiecte sunt in cele din urma platite. Anumite informatii despre o posibila avansare ar putea veni in calea ta. Vei avea parte de o zi plina de evenimente.

Horoscop Balanță 26 mai – 1 iunie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop