Horoscop Horoscop Balanță 26 mai – 1 iunie 2014

Se anunță nori negri în viața sentimentală, astfel că un potențial partener romantic îți respinge deloc delicat avansurile. Tu ai cele mai sincere intenții și cu greu înțelegi motivul pentru care primești un asemenea tratament. În loc să te orientezi spre alți posibili parteneri, te încăpățânezi să îi cucerești inima celui care nu pare impresionat de sensibilitatea afișată de tine.

Individualismul, care nu îți este caracteristic de obicei, pune stăpânire pe tine la locul de muncă începând de joi. Nu te interesează că cei din jur ar avea nevoie de ajutor și din acest motiv, colegii încep să te judece, desigur fără ca ție să îți pese.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop saptamanal Pesti 17 -23 iunie 2019

Energia astrală te încurajează să te relaxezi și să te liniștesti, să iei lucrurile mult mai lent cu privire la o anumită relație care te-a tinut într-o febră destul de îndelungată. Persoana în cauză se simte atrasa de tine și nu-și va schimba mintea în grabă. Permite sentimentelor tale mai profunde să apară, astfel încât să le poti împărtăși.
Răbdarea ta va fi rasplatita, și, în cele din urmă, vei culege recompensele muncii depline pe care ai facut-o. Nu te opri acum! Este o saptamana bună pentru a planta semințele pentru succesul viitor, dar nu uita să te opresti și să te răsplătesti!

Horoscop de ieri

Astazi vei avea parte de o zi destul de buna. Se pare ca tot ceea ce ti-ai propus pentru aceasta zi va avea parte de succes. Vei primi o suma de bani de la o persoana careia i-ai facut in urma cu ceva timp anumite favoruri. In cele din urma vei avea parte numai de realizari.

Horoscop Balanță 26 mai – 1 iunie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului