Horoscop Horoscop Balanță 27 aprilie – 3 mai 2015

Sacrificiul și toleranță sunt cele două coordonate pe care funcționezi în acest interval. Puterea de sacrificiu este necesară pentru a ajuta o persoană din familie ce trece printr-un moment extrem de dificil. Cu alte cuvinte, încă de luni, va trebui să renunți la orice ține de tine pentru a te dedica familiei. Oboseala apare încă de miercuri, când răspunzi cu greutate la cerințele de la muncă, și chiar ești nevoit să stai peste program pentru a termina ceea ce ai de făcut.

Cel puțin pe plan financiar lucrurile sunt cât se poate de bune și nimic nu pare să îți stea în cale când vine vorba despre investiții. Ai inspirația necesară să alegi exact ceea ce îți trebuie și exact în cantitatea care trebuie, de aceea vei obține rapid venituri nebănuite.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 20.06.2019

S-ar putea sa fi petrecut ultimele cateva saptamani explorand alte orizonturi, iar astazi vei reusi sa intalnesti oameni noi, si vei incerca sa iesi mai frecvent sau sa calatoresti pe termen scurt. Dar exista o schimbare semnificativa a ritmului in aer. Te vei linisti si te vei bucura de confortul casei tale. Vei gasi ca ai doar stimulentul de care ai nevoie pentru a te stabiliza pentru o vreme. Asteapta-te la cateva momente placute in domeniul intern.

Horoscop de ieri

Semnele cosmice indica faptul ca universul tau emotional va straluci din nou cu energie pozitiva. Vei intalni mai multi oameni, iar intalnirile tale ar putea fi profund satisfacatoare, emotional si intelectual. Toate spuse, zilele urmatoare vor fi minunat de promitatoare pentru tine. Doua lucruri cheie de anticipat sunt placerea si senzualitatea.

Horoscop Balanță 27 aprilie – 3 mai 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului