Horoscop Horoscop Balanță 27 aprilie – 3 mai 2015

Sacrificiul și toleranță sunt cele două coordonate pe care funcționezi în acest interval. Puterea de sacrificiu este necesară pentru a ajuta o persoană din familie ce trece printr-un moment extrem de dificil. Cu alte cuvinte, încă de luni, va trebui să renunți la orice ține de tine pentru a te dedica familiei. Oboseala apare încă de miercuri, când răspunzi cu greutate la cerințele de la muncă, și chiar ești nevoit să stai peste program pentru a termina ceea ce ai de făcut.

Cel puțin pe plan financiar lucrurile sunt cât se poate de bune și nimic nu pare să îți stea în cale când vine vorba despre investiții. Ai inspirația necesară să alegi exact ceea ce îți trebuie și exact în cantitatea care trebuie, de aceea vei obține rapid venituri nebănuite.

Horoscop săptămânal Scorpion 18 februarie – 24 februarie 2019

Acest început de săptămână îți va aduce multe evenimente neașteptate, este departe cel mai activ început de săptămâna pe are l-ai avut. Ai senzația că e un pas pe care nu îl poți face, dar nu e deloc așa. Te vei descurca și vei reuși să răspunzi provocărilor, fie ele și nemaiîntâlnite.

Oricum, în acest fel vei avea posibilitatea să construiești relații noi cu persone cunoscute și necunoscute și vei avea rezultate mult mai solide. Acesta implică ceva mai mult timp și concentrare din partea ta, în detrimentul a ceea ce faceai în mod obișnit în timpul tău liber.

Sfârșitul de săptămână sună promițător din punc de vedere al romantismului. Ești pregătit să inviți pe cineva la o întâlnire? S-ar putea să fie cea mai bună ocazie pe care ai avut-o până acum.

Horoscop de ieri

Intuitia ta ar putea creste astazi pana in punctul in care simti ca ai putea deduce gandurile si ideile oamenilor pe care nu i-ai mai intalnit pana acum. Citirea stirilor iti poate aduce cunostinte bruste cu privire la modul in care vor iesi lucrurile. S-ar putea sa decizi sa pui aceasta capacitate la dispozitia altora pentru a iti putea imbunati situatia financiara. Fa acest lucru daca poti. Perspectivele tale sunt probabil corecte.

Horoscop Balanță 27 aprilie – 3 mai 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange