Horoscop Horoscop Balanță 27 iulie – 3 august 2014

Devii destul de ușor influențabil și maleabil, iar acest lucru se vede din schimbările bruşte de atitudine pe care le ai faţă de cei din jur. Partenerul de viaţă pare că te modelează destul de uşor după el, aşa că mulţi vor spune că ţi-ai pierdut personalitatea în relaţie. Spre mijlocul săptămânii simţi nevoia de izolare, drept urmare te ascunzi în camera ta departe de lumea dezlănţuită. Nici măcar partenerul de viaţă nu reuşeşte să te înveselească.

Job-ul nu este printre preocupările tale majore, ci mai degrabă este un lucru ce pare că te încurcă. Crezi că ai avea multe lucruri interesante de făcut pe care nu le duci la bun sfârșit din cauza jobului și uite așa dezvolți un soi de repulsie pentru ceea ce ai de făcut.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 22.03.2019

Nu este ziua potrivita pentru contracte sau lucrari legale de orice fel. S-ar putea sa crezi ca ai inteles totul despre un document, dar probabil ca nu. Atmosfera este in favoarea dezinformarii si a neintelegerii. Vei fi bine astazi daca iti pastrezi ideile pentru tine si iti faci munca cu atentie.

Horoscop de ieri

Nu ai incredere in nimeni astazi, nici macar pe oamenii pe care ii consideri prieteni. Exista indicii de inselaciune, in special la locul de munca. Cineva poate sa ascunda ceva de tine sau chiar sa manipuleze informatiile in avantajul sau. Asigura-te ca verifici faptele inainte de orice. Nu lua cuvantul nimanui in serios pentru nimic. Aceasta este o zi buna pentru a-ti lua de bun propriul sfat.

Horoscop Balanță 27 iulie – 3 august 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului