Horoscop Horoscop Balanta 28.11.2021

Energia zilei este neregulata si, probabil, te vei satura de tot ce se intampla in jurul tau. Nu iti fa griji cu privire la incercarea de a stabili orice plan in acest moment. S-ar putea sa simti ca incerci sa iei un peste alunecos cu mainile unse. Daca da, nu iti fa griji. Lasa pestii sa inoate acum. Relaxeaza-te. Poti oricand sa prinzi alta prada, daca ai nevoie.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Puterea ta curajoasa si dorinta de a-ti asuma un rol de conducere ar putea ameninta astazi pe altii. Ai grija sa iti asumi in mod automat pozitia dominanta inainte de a afla ce simt ceilalti despre situatia data. Ai putea sa faci cateva greseli drastice daca nu cauti binele altora. Lucrurile ar putea deveni destul de emotionale, asa ca fereste-te de eventualele explozii.

Horoscop Balanta 28.11.2021

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului