Horoscop Horoscop Balanță 28 aprilie – 4 mai 2014

Te interesează să faci dreptate într-un mediu în care pentru nimeni nu contează corectitudinea. Eşti cumva forțat de împrejurări să fii prezent acolo și desigur că nu poți fi de acord cu cei din jur doar pentru a fi acceptat cu ușurință în respectivul colectiv. Intențiile tale sunt bune, dar din păcate nu are cine să te susțină și cel mai bine ar fi să decizi ce vrei să faci pe termen lung: te adaptezi sau pleci din acel loc.

Liniștea din familie aproape că te îngrijorează după ce în ultimele săptămâni nimic nu a mers cum trebuie și problemele apăreau de nicăieri parcă, Acum te bucuri de un weekend tihnit în care primești și niște vizite importante.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 20.03.2019

Supravietuirea unui parteneriat ar putea depinde de o comunicare deschisa si onesta astazi. Problemele conflictuale pot fi focoase si trebuie difuzate intr-un mod sensibil si ingrijitor. Este vital sa iti exprimi afectiunea pe care o simti pentru partenerul tau si importanta acestui parteneriat pentru tine. Este posibil ca conversatia sa nu fie usoara, dar te vei simti mai bine pana la sfarsitul zilei.

Horoscop de ieri

Partenerul tau se poate intoarce dintr-o calatorie astazi, si o conversatie profunda ar putea urma. Probabil iti va impartasi povestiri despre calatorie, ceea ce ar putea aduce in discutie viitorul relatiei voastre. Nimic nu poate fi decis. Este mult mai probabil ca discutiile sa se concentreze asupra generalitatilor decat asupra specificului. Vei castiga o intelegere mai puternica a partenerului tau.

Horoscop Balanță 28 aprilie – 4 mai 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului