Horoscop Horoscop Balanță 28 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016

Aceasta este un moment în care poți vindeca toate rănile sufletești, dacă te arăți dispus a trece peste sentimentele negative pe care le simți față de unele persoane. Unii ți-au greșit, alții îți sunt pur și simplu antipatici, dar oricare ar fi motivul acum poți renunța la aversiunea pe care o ai. Este un soi de eliberare de pe urma căreia tu vei avea cel mai mult de câștigat și anume vei dobândi liniștea de acre ai nevoie.

În familie, ești cât se poate de prezent și faci tot ce trebuie pentru ca sărbătoarea sfârșitului de an să fie plăcută atât pentru tine cât și pentru cei din jur. Reușești să aduci multe zâmbete pe chipul celor dragi și te simți împlinit.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 21.04.2019

Daca participi la o intrunire in seara asta, fa ceva frivol pentru restul zilei. In caz contrar, pana diseara, vei suferi deja de supraincarcare intelectuala si vei absorbi foarte putin din ceea ce vei auzi. Pastreaza-ti dorinta pentru cunostinte pana cand ajungi acolo. Astfel vei invata rapid si vei pastra multe informatii.

Horoscop de ieri

Iesi in seara asta cu prieteni care iti promit anumite informatii? S-ar putea sa fii tentat sa manaci si sa bei prea mult si sa cheltuiesti la fel de mult. De obicei ai un stomac destul de puternic, dar astazi nu este ziua potrivita in care sa te dai in spectacol. Iesi putin, dar apoi invita-ti prietenii in casa pentru o cafea. In acest fel, vei avea parte de starea pe care ti-o doreai cand te vei trezi maine!

Horoscop Balanță 28 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului