Horoscop Horoscop Balanță 28 octombrie – 3 noiembrie 2013

Săptămâna aceasta este potrivită pentru descoperirea unor noi abilități de care să profiți pe termen lung. De la bun început descoperi că ai capacitatea de a manipula oamenii și asta fără prea mult efort. Este suficient să te bazezi pe zâmbetul tău cuceritor și să spui vorbele care trebuie, exact în momentele potrivite. Șarmul te ajută să faci impresie bună și în fața unor persoane importante.

Dacă persoanele noi sunt vrăjite de carisma ta, cei din anturaj nu înțeleg momentul în care ai devenit atât de plin de optimism și vor încerca să te tragă de limbă în speranța că le vei face niște dezvăluiri care să le folosească și lor pe termen lung.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 19.04.2019

In aceasta zi vei avea parte de tot felul de schimbari si surprize. Poti primi informatii de la un partener de afaceri care modifica radical planurile tale pe termen scurt. O calatorie poate fi in plan sau poti avea parte de vizita unui prieten indepartat. Accepta schimbarea planurilor cu umorul obisnuit.

Horoscop de ieri

Te-ai trezit fericit si entuziasmat. Intuitia ta iti spune ca vei atinge tot ce ti-ai propus. Indiferent de obiectivele tale in cariera, educatie sau ceva personal, vei face totul pentru a fi sigur ca vei reusi. Daca nu ai alta optiune semnificativa de partea ta pentru a iti sustine progresul, toate semnele indica faptul ca te vei intalni cu cineva special in curand. Daca ai un partener, esti o persoana norocoasa!

Horoscop Balanță 28 octombrie – 3 noiembrie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului