Horoscop Horoscop Balanta 30.05.2020

Vei avea ocazia sa incepi o noua relatie si simti nevoia sa ai ceva confirmari din partea prietenilor. A te lasa pe mana altora cand vine vorba despre sentimente este cel putin ciudat si nesanatos. Ar fi bine sa incepi sa iti intrebi inima in legatura cu ceea ce simti si daca iti place ceea ce iti spune, atunci continua. Daca nu, renunta de pe acum.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Astazi s-ar putea sa oferi servicii oamenilor care locuiesc in cartierul tau. Poate ca vei ajuta oamenii cu sarcinile casnice. Animalele de companie ar putea avea nevoie de atentie. Orice ar fi, te vei bucura sa oferi ajutor in orice mod posibil si vei fi de asemenea, apreciat. Astepta-te sa ai o zi foarte incarcata. Cu siguranta vei dormi profund in seara asta.

Horoscop Balanta 30.05.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului