Horoscop Horoscop Balanta 30.12.2022

Nimic nu pare sa te indispuna mai tare decat intrebarile pe care unele persoane abia cunoscute ti le pun. Nu poti decat sa le raspunzi cat de politicos poti pentru a nu face o impresie gresita. In sinea ta iti promiti ca nu vei mai avea de-a face cu ei prea curand.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Ai multe talente. Energia astrala de astazi indica faptul ca abilitatile tale vor fi rasplatite. Felicitari! Cu siguranta ai lucrat mult si din greu pentru a iti atinge obiectivele. De ce sa nu iti faci unele planuri de sarbatorire? Suna-ti prietenii apropiati sau pe partenerul tau pentru o intalnire. Te poti intalni la bistroul local si poti savura energia succesului. Prima runda de bauturi este pentru tine!

Horoscop Balanta 30.12.2022

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului