Horoscop Horoscop Balanta 31.03.2020

Ceva minunat ti s-ar putea intampla astazi acasa. Un iubit ar putea declara devotament etern, revelatiile spirituale ar putea veni multe si rapide, sau vesti grozave cu privire la cariera sau chestiunile legate de bani ar putea fi chiar la orizont. Orice vine, este capabil sa aduca fericire pentru toti cei interesati. S-ar putea sa te ciupesti pentru a te asigura ca esti treaz! Relaxeaza-te si bucura-te .

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 04 – 10 mai 2020

În mod normal apreciezi evoluția prietenilor, dar în această săptămână ești ceva mai puțin vesel când auzi că altora le merge bine. Nu este totuși o invidie total gratuită pentru că mulți au progresat pe plan profesional folosindu-se de o serie de metode deloc cinstite. În aceste condiții, ajungi să te întrebi la mijlocul intervalului dacă nu cumva munca ta cinstită este o pierdere de vreme.
Dilemele morale nu te ajută să achiți datoriile urgente de care ai uitat și d e aceea cauți niște scuze credibile pe care le prezinți cu sânge rece. Nimeni nu se îndoiește de buna ta cuviință, însă nu este cazul să îți faci un obicei din a spune minciuni.

Horoscop Balanta luna aprilie 2020

Astrele spun că în această lună puneți pe primul plan relația amoroasă și începeti să luați în serios obligațiile față de persoana iubita.
În sfera profesională ar fi benefic pentru dumneavostră să vă asumați mai multe riscuri, să luați inițiativă sau încercați să vă asumați mai multe responsabilități o să obsevați că veți fi apreciat pentru asta.
Veți spune adio tuturor îngrijorărilor cu care vă confruntați din cauza banilor la mijlocul lunii.
Acum este momentul oportun pentru a vă face planuri de viitor, dar în același timp ai putea ieși din rutina zilnică să te răsfăți cu diferite activități și mici plăceri de ce nu.
Daca sunteți o persoană singură, exista șanse să vă găsiți un potențial partener, care vă va impresiona cu bunul simț si vă va face sa vă simțiți foarte bine in prezența lui.

Horoscop de ieri

O persoana de sex opus va veni cu o veste minunata in aceasta zi. Se pare ca ai fost ales sa pleci intr-o calatorie alaturi de persoana iubita. Vestea te va bucura si exista riscul ca din cauza euforiei sa uiti anumite lucruri ce trebuiau facute in aceasta zi. Incearca sa te concentrezi asupra sarcinilor pe care le aveai altfel risti sa fii penalizat. Incearca sa eviti discutiile in contradictoriu cu un coleg.

Horoscop Balanta 31.03.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului