Horoscop Horoscop Balanță 31 august – 7 septembrie 2014

Discuțiile despre buget și investiții sunt pe placul tău pentru că ești pe cale să te implici activ într-o afacere care crezi tu că va da și roade. Ai un fler aparte și nimeni nu te poate păcăli ușor în acest interval, deși la prima vedere pari destul de flexibil și dispus să accepți ideile altora. În realitate tu analizezi ce au alții de spus ca pe urmă să iei deciziile potrivite pentru tine.

În schimb la muncă nu pari să rezonezi cu superiorii, iar colegii sunt mereu împotriva ta. Nu lua totul personal, climatul astral actual nu favorizează sectorul comunicării pe sectorul profesional.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop săptămânal Pești 25 martie – 31 martie 2019

              Te afli încontinuare în faza de ați prioritiza resursele financiare pe categorii de necesități și după un plan temporar foarte bine pus la punc. Ești preocupat de proprietățile pe care le deții și de necesitatea menținerii acestora în condițiile date. Poate vei lua și anumite decizii de transformare a unor bunuri în bani, pe care să îi folosești ulterior pentru alte investiții.

Chiar aproape, pe la mijlocul săptămânii, va fi momentul cheie în transformarea unor diferende din situația financiară în oportunitatea capitalizării pentru viitor. Decizia trebuie să fie bine documentată și să nu te pripești, ai cea mai bună variantă în față, așa că nu te grăbi, mai stai doar câteva ziel și vei descoperi că va fi mai avantajos.

Dacă vei înțelege excat valoarea imediată a deciziilor/faptelor tale vei avea doar de câștigat pe termen lung, si pentru acesta ai de respectat o singură condiție: nu te grăbi, astrele sunt de partea ta.

Horoscop de ieri

Incearca sa iti acorzi putina putere! Nu exista o criza energetica in viata ta chiar acum, mai ales pentru ca inca mai visezi sa ajungi cat mai sus si sa ai parte de un succes. De fapt, vei avea atat de multa energie incat sa iti poti termina sarcinile mai devreme decat te asteptai. Daca faci acest lucru, utilizeaza timpul suplimentar pentru a face un mic inventar mental al sarcinilor pe care le-ai realizat si al obiectivelor pe care trebuie sa le rezolvi in continuare.

Horoscop Balanță 31 august – 7 septembrie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului