Horoscop Horoscop Balanță 4 – 10 august 2014

Nu ți-ai făcut mari probleme pe plan sentimental până acum, dar abia în acest moment începi să îți pui tot soiul de întrebări. În această săptămână simţi că este momentul unei intervenţii decisive pentru a pune la punct situaţia ta amoroasă. Incertitudinea din ultimele săptămâni te-a cam secat de puteri, iar comportamentul ambiguu al partenerului te-a pus serios pe gânduri. Tu ştii că cel mai bine este să discuţi liber despre ceea ce te preocupă şi exact acest lucru îl vei face joi şi vineri.

Dacă pe plan personal, ai tăria să pui la punct aspectele problematice, nu același lucru se poate spune și despre locul de muncă, unde toată lumea îți pasează sarcini pe care nu ar trebui să le rezolvi tu, iar la final se bucură de rezultate ca și cum ei ar fi participat. Nu găsești cuvintele potrivite, așa că te rezumi la a te plânge celor din casă.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 27.03.2019

O problema legata de bani ar putea fi in mintea ta astazi. Acest lucru nu inseamna neaparat ca finantele tale sunt in haos. Exista sanse sa te confrunti cu optiuni necunoscute in ceea ce priveste viitorul tau financiar, astfel incat sa nu fii in situatia potrivita de a lua o anumita decizie. Nu simti ca trebuie sa o faci astazi. Ar fi mai bine sa asteapti cateva zile pana cand esti putin mai concentrat sa te poti gandi la toate optiunile.

Horoscop de ieri

Astazi te-ai putea confrunta cu o alegere. S-ar putea sa te gandesti in ceea ce priveste relocarea pentru a avansa in cariera ta, dar ai putea fi confuz cu privire la optiunile tale. S-ar putea sa te lupti cu mai multe optiuni. Vizitele din partea membrilor familiei nu te vor ajuta probabil in acest moment. Asteapta cateva zile si apoi gandeste-te serios la ceea ce vrei sa faci.

Horoscop Balanță 4 – 10 august 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului