Horoscop Horoscop Balanță 4 – 10 noiembrie 2013

Nu te poți abține să nu faci tot soiul de remarci răutăcioase la adresa celor din jur astfel că după mijlocul săptămânii vei avea câțiva dușmani în plus. Oamenii sunt orgolioși, iar atunci câdn le critic munca asigură-te că ești cât se poate de gentil pentru a nu lăsa în urmă niște suflete zdrobite. Dacă criticile te motivează pe tine cel mai bine nu înseamnă că toată lumea are nevoie de un impuls acid.

Ai toate şansele să ajungi în mijlocul unor intrigi sentimentale, deci cu alte cuvinte cineva își simte amenințată stabilitatea cuplului de prezența ta. Poate ar fi momentul să pui lucrurile la punct dacă nu vrei să planeze asupra ta suspiciuni eterne și priviri răutăcioase din cauza zvonurilor împrăștiate.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

horoscop Pesti 20.04.2019

Intuitia ta te poate ghida intr-o directie ce pare contrara cu ceea ce iti spune logica si practicitatea. Asta te-ar putea pune intr-o dilema. Ar trebui sa incerci sa fii practic sau sa-ti urmezi inima? Nu lua decizia astazi. Adreseaza-te prietenilor pentru sfaturi, daca doresti, dar asteapta cateva zile inainte de a face orice alegere irevocabila. Incertitudinea ar trebui sa se limpezeasca inainte de a lua anumite decizii.

Horoscop de ieri

Unele informatii despre un eveniment major ar putea sa te deranjeze si sa te deruteze. Ar putea exista rapoarte contradictorii, iar comentatorii ar putea confunda problema chiar mai mult. Esti preocupat in primul rand de modul in care te va afecta acest lucru. Raspunsul este probabil foarte simplu. Adevarul va iesi la iveala in cateva zile. Ai rabdare!

Horoscop Balanță 4 – 10 noiembrie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului